Na ná!! Persze, hogy lehetne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 21. hétfő 09:07

Törölt felhasználó (1261852)

Nézni nem lehetne?
Nagy popsis csajokat kényeztetni
Olyan part talàlni mint mi

sex ma de.
Nézni nem lehetne?
(Ez egy válasz lancelott704 üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 20. vasárnap 17:40

Ha valaki elhozná hozzám a feleségét, barátnőjét, majd egész este dugnám, szopatnám és hajnalban érte jönne. Persze alaposan teleélvezett p.....val menne haza.

Egy szép, vékony, eredeti vörös lányt megmasszírozni, majd nyalni, ameddig lehet

Ha valaki elhozná hozzám a feleségét, barátnőjét, majd egész este dugnám, szopatnám és hajnalban érte jönne. Persze alaposan teleélvezett p.....val menne haza.

Párokból,független hölgyekből,urakból álló szexbaráti társaság tagjává válni,ahol a hölgyek telt,duci alkatúak,biszexek,és nem ellenkeznek,ha némi plusz extrémítás is van a csoportszexben.De ez ugyanez áll a szóló telt,nagymellű hölgyekre,akik rendszeres szexpartnert keresnek pasi személyében.
Egy igazi gangbang parti, a végén mindenki feltöltené a hölgy popsiát.

Nekem volt egy bnőm, aki ezt nagyon élvezte
Mondjuk én is ..
(Ez egy válasz Andrea74 üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Két nővel, vagy egy párral, a lányt szendvicsbe vágva

Roma lánnyal..
Az időseb nők vonzanak de nagyon,szeretnék idősebb hölgyekkel lenni 24 vagyok.
A kismamák is nagyon izgatnak.
A kismamák is nagyon izgatnak.
valós vágy....
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 17. csütörtök 14:54

Úgy szervezni egy párt, esetleg pasit, hogy én tudok róla, de párom nem.találkoznánk vhol, becserkésznék, és utána hadd szóljon.)Így dupla izgalom lenne

Őszintén?Azt szeretnèm ha valaki jól megöklözné a puncim.
Úgy szervezni egy párt, esetleg pasit, hogy én tudok róla, de párom nem.találkoznánk vhol, becserkésznék, és utána hadd szóljon.)Így dupla izgalom lenne

Meglepni a baratnömet egy mikulassal,aki
Vékony nővel szeretkezni az se baj ha sovány nagyon, engem nagyon izgatnak a sovány nők tetszik a pici cici. Irjatok üzit!
Örömet és gyönyört adni és kapni !

Addig nyalni egy kedves hölgyet amíg legalább 2x el nem élvez, utána pedig egy hatalmasat dugni