Olyan párral ismerkednénk szívesen egyszer,ahol a hölgy áldott állapotban van.Szívesen kényeztetnénk mindketten,és persze a párját is.
A nejem kis pináját nyalni 69ben alulról miközben egyméretes fasz ki be jár a kis lucskos puncijába a fejemnél.
Sziasztok,
Én egy nyílt, szókimondó beszélgetésnek is örülnék egy kedves, nyitott hölggyel....
Én egy nyílt, szókimondó beszélgetésnek is örülnék egy kedves, nyitott hölggyel....
A szomszéd szilikon-mellű idősebb 2 gyerekes anyukát nagyon, de nagyon!
Tizenkét év után újra megtenni. Megcsalni Őt. Nem félni a haragjától. Élvezni a féltékenységét.
egy párt akikkel tabuk nélkül szexelnénk.
Hogy neked milyen beteg vágyaid vannak...
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2016. 10. 20. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 20. csütörtök 11:10

Egyszer szeretnèk McDonald'sban, olyan szendvicset enni, mint amilyen a kèpeken van.

Törölt felhasználó (1405682)

Jó lenne,ha egy normális,figyelmes,pasival ketten kényeztetnénk az asszonyomat Budapesten!
Én is szívesen találkoznék olyan párral vagy hölgy el, ahol valóban élvezi a hölgy a popsi szexet is. Ha meg pár esetén a szendvics, vagy ketten egyszerre puncsiba verzió is össze jönne újra, nagyon hálás lennék érte.
Hol és mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 28. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 28. péntek 23:09
Törölt felhasználó (925653)

Egy nős férfi szűz száját cumiztatni !
Sajnos nem férek bele az ideálba!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 29. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 29. szombat 15:13
Törölt felhasználó (1405682)

Jó lenne,ha egy normális,figyelmes,pasival ketten kényeztetnénk az asszonyomat Budapesten!
Ettől a pillanattól kezdve csak és kizárólag a valóban szimpátia alapon szexelni akaró intelligens,empatikus hölgyek,urak,párok maradjanak eme oldalon!!Valamint,hogy találjak a megyében hétvégi szexre hölgyet,párt akár relatíve extrém igényekkel is!!Voltak ígéretes jelentkezők hölgyek,párok formájában,de a sok munka és a távolság miatt nagyon ritkán tudtam,tudok velük találkozni,vagy szinte egyáltalán nem,és ez így nagyon nem jól van!!
Kecskeméti szexpartiba részt vennék
valaki végre meg dugna!
Sziasztok! Veszprém megyében olyan párt találni akik tágitanának.
Egy nős férfi szűz száját cumiztatni !
szeretnék párhoz beszálni 3.nak gecis puncit ,gecis lábat nyalni. csokolozni szopi után dugásközben nyalni a puncit popot

én csak egy karcsú szép nagy cickókkal megáldott fazonírozott puncis jó negyvenest szeretnék hetente többször is kényeztetni
Feleségemet rábírni, hogy a popsi szexet kipróbáljuk.