Jól esne most egy szendvics, egy dupla punci. Milyen lehet ha egy csajnak egyszerre ketten dugják a popsiját?
Travi al 3-ás szex
Hármasban vagy négyesben hölgyeket pasikat dugni.
Én párral lennék együtt s kényeztetnénk egymást minden formában a hölgyet pasit mindenkinek jó lenne.
Kellemes 3as kulturált párral...
Szexmoziban átdugni a farkam egy párnak a mellettem lévő kabinban a lyukon.
!!!?!
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2016. 11. 26. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A kedvesem száját kívánom, napok óta alig találkoztunk a munkánk miatt és ilyenkor már szét vet a vágy, hogy leszopjon majd a puncikáját meggyötörjem. Ő ugyanígy van vele
De majd hétvégén mind a ketten megkapjuk, ami jár

De majd hétvégén mind a ketten megkapjuk, ami jár
Őszintén, most leginkább egy nálam sokkal idősebb párhoz, vagy hölgyhöz csatlakoznék egy hatalmas szexcsatában

Nem rossz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 03. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 09:11
Törölt felhasználó (1400342)

Nyalni feleségem finom punciját, miközben egy másik farok keféli!!!!
Nekem is ez!Biztos jo lehet
(Ez egy válasz .Papamaci. üzenetére (2016. 11. 26. szombat 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 26. szombat 11:39

Végig nézni ahogy két idegen pasi megkeféli a feleségem. Hármas volt már többször is. Ha felhozom neki ezt a témát kicsit tiltakozik, de látom rajta, hogy azért tetszene neki a helyzet. Talán egyszer összejön a szitu.

Törölt felhasználó (1409522)

Szeretnem ha egy pasi dugna a nejet es en kozbe nyalnam a nejet es neha szopnam a pasija farkat
Kecskeméten szexpartit megnéznék
Párhoz csatlakozni tele élvezett puncit nyalni utánna jól megdúgni

Szeretnem ha egy pasi dugna a nejet es en kozbe nyalnam a nejet es neha szopnam a pasija farkat
innen talitzuk valakivel augusztusba nagyon jolenne megint talizni vele moninagyon oda volt tőllenevét nem akarom itt leirni
Sziasztok! Kezdő párként, L21/F36 harmadiknak szívesen csatlakozó lányt keresünk! Nagyon kíváncsiak vagyunk egy ilyen felállásban....jelentkezz....
Nyalni feleségem finom punciját, miközben egy másik farok keféli!!!!
Nő vagyok és nővel kipróbálni titokban a szeretkezést a férjem tudta nélkül
Egy igazi dög rocker csajt jól megdugni