Sötét szoba, sokkezes simogatás, hátulról megdugás, közben két fasz leszopása és mellemre verése... már alig várom!
K.

K.
Sziasztok,
Gondolkoztam és két titkos vágyam is van
az első hogy egyszerre élvezzek el egy másik sráccal ugyanabban a punciban, majd belenyaljak...
A második pedig hogy közös maszti egy sráccal de úgy hogy ráélvezek a hasára farkára, és mielőtt elélvezne Ő is, ráfekszem meztelenül és mozgok rajta hogy a farkunk összeérjen és közben élvezzen el....
üdv
J
Gondolkoztam és két titkos vágyam is van

A második pedig hogy közös maszti egy sráccal de úgy hogy ráélvezek a hasára farkára, és mielőtt elélvezne Ő is, ráfekszem meztelenül és mozgok rajta hogy a farkunk összeérjen és közben élvezzen el....
üdv
J

nöt kurvaként használni a párja elött
Egy titkos szexhaver, akivel tele spiccelhetjük egymást.
Végig nézni egy szexpartit
Mi is szeretjük nagyon!!
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2016. 12. 10. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs is annál jobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 10. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 10. szombat 10:36
Törölt felhasználó (1001242)

Anyucit ketten kényesztetni,nézni hogy mással szexszel!
Anyucit ketten kényesztetni,nézni hogy mással szexszel!
Most szivesen megnézném, ahogy egy nő kényeztetné a páromat, majd szenvedélyesen megdugná a csajt.

egy kedves párt tabu nélkül kényeztetni.
Ma este meglepni a baratnomet egy erotikus fotozassal, egy profi fotostol.
20?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 08. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 08. csütörtök 16:39

Törölt felhasználó (1483152)

20 centis faszomra keresek valakit
Párral lenni s minden finomságban. Punci popsi sex mindenkinek.
Volt csajomat jol meg baszni es mint mindig az arcára élvezni! Mert szereti
20 centis faszomra keresek valakit
Jól esne most egy szendvics, egy dupla punci. Milyen lehet ha egy csajnak egyszerre ketten dugják a popsiját?
Travi al 3-ás szex
Hármasban vagy négyesben hölgyeket pasikat dugni.
Én párral lennék együtt s kényeztetnénk egymást minden formában a hölgyet pasit mindenkinek jó lenne.
Kellemes 3as kulturált párral...