Egy szimpatikus pasival közösen jól megkefélni a párom.
Orálisan kényeztetni. Ez az amire most vágyom

Találni végre egy normális pasit hosszabb távra.
én nagyon élvezném, ha az én farkamat kényeztetné így egy pár...)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 14. szerda 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 14. szerda 00:04
Törölt felhasználó (972042)

Én is kacérkodok az e-fajta gondolatokkal, hogy más faszát betenni a punciba, vagy egy nő szájába húzgálni. Ez bi-nek minősül vagy határeset?
Picit igen
de ez nekem is tetszene
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 14. szerda 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 14. szerda 00:04

Törölt felhasználó (972042)

Én is kacérkodok az e-fajta gondolatokkal, hogy más faszát betenni a punciba, vagy egy nő szájába húzgálni. Ez bi-nek minősül vagy határeset?
Megszopatni és jol megdugni egy ismeretlen pár hölgy tagját
Sziasztok!
Ugyan nem ide tartozik, de hátha kapok értelmes választ.
A 16cm hosszú 15cm körméretű farkam kicsi átlagos vagy (á ugyse nagy)
Én kicsinek érzem
Ugyan nem ide tartozik, de hátha kapok értelmes választ.
A 16cm hosszú 15cm körméretű farkam kicsi átlagos vagy (á ugyse nagy)
Én kicsinek érzem
Őszintén vágyom arra, hogy Ő szintén arra vágyjon

Ekkora hülyeséget...
(Ez egy válasz liam93 üzenetére (2016. 12. 14. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 14. szerda 09:06

Heló, 23 éves srác vagyok és olyan apa-fia párost keresek akik együtt hokiznak. Képeimet megtalálod az adatlapomon

jo lenne megint egy hármas norbival akivel voltunk innen
Heló, 23 éves srác vagyok és olyan apa-fia párost keresek akik együtt hokiznak. Képeimet megtalálod az adatlapomon

(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 12. hétfő 08:43

Egy idegen férfi faszát a kezemmel a feleségem pinájához igazitani dörzsölgetne vele majd ráhuzni a nejem akkor már lucskos punciját.
Egy kedves, igényes, szimpatikus, megértő, diszkrét párhoz csatlakozni 3-iknak, enyhe bi játékkal fűszerezve, és akik nem este/hétvégén érnek rá, hanem inkább napközben, délután.
Hát nem is tudom... Ez nem kéne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 12. hétfő 18:43
Törölt felhasználó (1454542)

Feküdnék az àgyon,szemem bekötve ès folyamatosan nyálat köpnének rám.Mikor màr csupa nyàl vagyok a számra,fejemre ülne a nő ès csuszkálna az arcomon.Valamint nő melleiről lenyalogatni nyálát pisijét...
nagyon jól hangzik
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 12. 12. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 12. hétfő 08:43

Egy idegen férfi faszát a kezemmel a feleségem pinájához igazitani dörzsölgetne vele majd ráhuzni a nejem akkor már lucskos punciját.
Feküdnék az àgyon,szemem bekötve ès folyamatosan nyálat köpnének rám.Mikor màr csupa nyàl vagyok a számra,fejemre ülne a nő ès csuszkálna az arcomon.Valamint nő melleiről lenyalogatni nyálát pisijét...
A fèrj bevezetne póràzon a kedvesèhez akit fürdés vagy pisilés utàn tetőtől talpig tisztára kellene nyalnom...
Egy dominàns nő kikötözne az àgxon,játszana velem,orgazmus kontroll,fenéknyalás,herekötözés,majd később behívná a baràtnőjèt és kedvère hasznàlna.A vègèn lepisilnének.
Még egy
Csókolózás közben szívesen élveznék rá egy pár arcára,szájukra... vagy szexelésük közben kihúzza a punciból a farkát én pedig, ráélvezek (bele) a puncijába és utána folytathatná a teleélvezett punci dugását!

Csókolózás közben szívesen élveznék rá egy pár arcára,szájukra... vagy szexelésük közben kihúzza a punciból a farkát én pedig, ráélvezek (bele) a puncijába és utána folytathatná a teleélvezett punci dugását!