Most arra, hogy egy csaj lesz..jon én meg utána jól megdugjam

Nyalni egy finom puncit! jól esne

Jó lenne egy ilyen párt találni a közelben

Néhány kihagyott ziccert bepótolni. Még a végén tényleg az orromra húzzák őket

Én sem ! persze kitudja!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 11. csütörtök 13:50

A ketten egy punciban felállás az jó, de meg nem dugatnám magam.
A ketten egy punciban felállás az jó, de meg nem dugatnám magam.
(Ez egy válasz Wertop. üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 11. csütörtök 12:46

Egy párhoz beszálni! ketten egy punciba! Kipróbálnám a bi sexet is!
Egy párhoz beszálni! ketten egy punciba! Kipróbálnám a bi sexet is!
Egy rommá tetovált , piercinges, gyönyörű csajt felpróbálni.
Egy jó csoportos szexet vegyesen férfival nővel
Ilyen vágyaim nekem is lennének !
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 08. 07. vasárnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)

.. egyetértek

Mostohalányomat seggbe dugnám.
Vágyom egy szeretőre aki több egy szex kapcsolatnál.
Szeretném ha egy nő a farkam és a golyóim szopogatása után a a fenekemet kezdené nyalogatni, aztán finoman ujjazgatni. Egy, majd több ujját is bedugná. Csak annyira hagyná, hogy nyaljam a punciját, amíg nedveit eltávolítom. Egy idő után beszálna a pasija is. A számba tolná merev farkát. Előlről, hátulról dugnának. Aztán teleélvezné a számat langyos spermájával.
Én egy 38 éves 1 bottal járó mozgáskorlátozott férfi vagyok. Nagyon régóta szeretek meztelenkedni. Baszni is szeretnék egy jó nővel! De sajnos még nem tudtam. Pedig olyan jó lenne! Mindent kipróbálnék vele. Kinyalnám, felnyúlnék neki, leszopatnám magamat, a szájába pisilnék és megbasznám.
Én egy 38 éves 1 bottal járó mozgáskorlátozott férfi vagyok. Nagyon régóta szeretek meztelenkedni. Baszni is szeretnék egy jó nővel! De sajnos még nem tudtam. Pedig olyan jó lenne! Mindent kipróbálnék vele. Kinyalnám, felnyúlnék neki, leszopatnám magamat, a szájába pisilnék és megbasznám.
Olyan pasi v pàrt talàlni, ahol a pasi nem a pàrom miatt csatlakozik, hanem miattam, és érti is h a pàrom csak akkor csatlakozik h akar, nem mindenképp ;'
Teljesen igazad van a válaszadásokkal kapcsolatosan! Kivétel a minimális együttműködővel!!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 08. 02. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 02. kedd 20:07

Vágyak??Hmm!Ó igen!Hogy minden regisztráló komolyan gondolja a szexet,a partnerkeresést,és ne csináljon ülepet a szájából,ne ígérgessen fűt-fát,ne játszadozzon a másikkal!Képes legyen kulturált hangnemű levelet megfogalmazni,ha társat keress,valamint civilizált módon válaszolni,ha csupán egy egyszerű mondat erejéig annak a személynek,személyeknek,aki érdeklődést mutat iránta!
Vágyak??Hmm!Ó igen!Hogy minden regisztráló komolyan gondolja a szexet,a partnerkeresést,és ne csináljon ülepet a szájából,ne ígérgessen fűt-fát,ne játszadozzon a másikkal!Képes legyen kulturált hangnemű levelet megfogalmazni,ha társat keress,valamint civilizált módon válaszolni,ha csupán egy egyszerű mondat erejéig annak a személynek,személyeknek,aki érdeklődést mutat iránta!
azt én is, de csak rááá
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 08. 01. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 01. hétfő 15:09

Nézni a csinos nejemet ahogy két farok kényezteti előlről és hátulról egyszerre.Majd jól teleélvezik mindenhol.