Huuuuu, nagyon látványos a hölgy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 15:28
Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Megismerkedni,egy komoly és határozott férfivel,aki a közelünkben lakik,és hosszabb távon is gyakorolhatnánk,élvezhetnénk a hármas,többes szex nyújtotta örömöket,lehetőségeket.
Megismerkedni,egy komoly és határozott férfivel,aki a közelünkben lakik,és hosszabb távon is gyakorolhatnánk,élvezhetnénk a hármas,többes szex nyújtotta örömöket,lehetőségeket.
nagyon régóta vágyom rá hogy egy tapasztalatlan pár vagy éppen erősen bi pár megkeressen vagy reagáljon hogy szívesen kényeztetnének ....felváltva egyszerre cumiznának ..
A hölgyet elnézve ez másnak is vágya lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 15:28

Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Sziasztok!
.... hogy írjon nekem egy idősebb hölgy.
Minimum egy pár,akikkel rendszeressé válhatna a közös élvezet!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 19:50

Az általam kulturált módon,több napi eltéréssel megkeresett telt hölgytagú párok zöld utat adjanak a többeshez,cuckoldhoz!
Az általam kulturált módon,több napi eltéréssel megkeresett telt hölgytagú párok zöld utat adjanak a többeshez,cuckoldhoz!
Szívesen "olvadnák" el egy dekoratív Hölgy testére, de csak akit izgat, felizgat a látványa..... Majd órákig hálálkodnák érte !
Szeptember végén.......
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2016. 08. 31. szerda 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 31. szerda 05:08

Vagy akár 1 lányt kényeztetni miközben a puncija mellett valaki a popsiban is lakik,
2 srác a mellét szopja, az ötödik a farkát nyomja a szájába...
Amikor a csaj elélvezett, 2 v 3pasi teleélvezi a testét...
Az élet már csak ilyen, szerencsére. Nem egyformák a vágyaink.
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 08:48

A szendvics meg a dupla punci hibátlan. Még gumi nélkül is... De megdugatni magam nem biztos..., hogy szeretném.
Szeretnék újra visszarepülni 1995-be abba a siófoki kémia szertárba, ahol az akkor 27 éves tanárnőm kötözte be a sebemet, rendkívüli gondossággal. 16 éves voltam és csak egy kis adag bátorság választott el tőle... (Évekkel később kiderült, hogy minden évfolyamban volt egy kedvence, ... Lehet hogy csak én hagytam ki a ziccert)

Vagy akár 1 lányt kényeztetni miközben a puncija mellett valaki a popsiban is lakik,
Kkmét&kk.-én valakivel hancurozni
egy fiatal páros jól leszopna
hmmmm de jól esne

Egy kedves lánnyal tabumentes szex, hogy csak az élvezettel foglalkozzunk.
Hatalmas orgazmusokkal...
Hatalmas orgazmusokkal...
Ki verni valaki elött
Alaposan beolajoznék egy álló farkat, majd élvezésig simogatnám és szopnám a barátnője előtt, aki mellettünk masztizik.
szexmoziba átdugom a farkam egy párnak.Izgatna ha a férj videózná ahogy a párja élvezésig szopja a farkam!
A jelentkezők komoly tömeget alkotnak. Viszont a tömeg jelentős része nem komoly. Kicsit finnyásak is vagyunk mert a 18 évesek és a 50 felettiek nem érdekelnek.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 01:16

Erre szerintem olyan túljelentkezés lehet, hogy nem bírjátok megválaszolgatni!
Hm, több dolog is izgatja a fantáziám. A legnagyobb álmom - ami jó eséllyel sosem fog teljesülni - hogy egyszer egy ikerpárral legyek (nem feltétlenül egyszerre).
A tőlem sokkal idősebb (42+) és sokkal fiatalabb (16-23) éves lányok/nők is vonzanak, de egyelőre erre sem adódott lehetőségem.