60 plusszos érett hölggyet kipróbálni kényeztetni.
Megismerkedni egy perverz 50-hölgyel vagy párral.
Régi vágyam-részt venni egy PINÁBA ÉLVEZŐS GANG-BANG Partin...
Mostanában arra vágyom, hogy egy diszkrét feleséggel szeretkezzek, vagy csak kiverhessem előtte.
Megismerkedni egy párral a hármas szexszet átélni a hölgy punciját kinyalni.
Ezen én is szoktam gondolkodni ,hogy más veri a feleségem elött .Kíváncsi lennék a reakciójára .Vajon mit csinálna .
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 06:27

Mostanában arra vágyom, hogy egy diszkrét feleséggel szeretkezzek, vagy csak kiverhessem előtte.
Egy gyönyörű punci ami elöttem meg lett dugva és egyszercsak előbukkan belőle egy nagy, masszív, sűrű hófehér spermacsepp ami lassan elkezd lefelé folyni a szemeremajkakon egészen be a popsilyukig. Gyönyörködök benne egy ideig, majd a meredező farkammal vissza terelem a kifolyt anyagot a bejárat irányába, majd lassan visszamasszírozom bele mélyen a puncijába és úgy dugom tovább az újabb élvezésig! Ez nagy vágyam lenne negélni.

Találkozni egy félreeső de nyilvános helyen egy párral, és a hölgy popsiját alaposan kinyalni hátulról miközben a férj nézi!
Az egyik legjobb a popsinyalás!
(Ez egy válasz dolomite üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 09:59

Találkozni egy félreeső de nyilvános helyen egy párral, és a hölgy popsiját alaposan kinyalni hátulról miközben a férj nézi!
Ne ítélj, hogy ne iteltess
a topic neve: vágyak… csak őszintén.

Más pasi után kinyalni a páromat.
Na ezzel nem vagy egyedül.
Emelemca tétet.
)) Találkozni egy párral ahol a csaj nagyon alaposan kinyalja a fenekemet, utána kőkeményen megbaszom és beleélvezek. A férfi ezután a spermámmal teli punciját kényezteti
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Megadom a tétet
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 15:40

Emelemca tétet.
)) Találkozni egy párral ahol a csaj nagyon alaposan kinyalja a fenekemet, utána kőkeményen megbaszom és beleélvezek. A férfi ezután a spermámmal teli punciját kényezteti

Találni egy SUB nőt és egy jot kirandulni vele .....
Van több is
De nagyon bírnám ha egy hölgy kicsit erőszakosan, ellenkezést nem tűrve, orgazmusig nyalatná velem a punciját, akár a spriccig is. ....vagy akár 3-an párban, a pasija jelenlétében

Gangbang arcraélvezős buli , meg a DP
Én szeretnék egy 60-70+-os hölgyet dugni a párja előtt

Dogging blowjob :P