Szia. Lehetek az egyik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 08:58
Törölt felhasználó (853958)

2 pasi
hm hm
)))

Úgy látom lennénk elegen, 5-8 fő simán megvan. Mond az időpontot és a helyszínt, a többit szerintem mi összehozzuk.
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 17. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 09:25

Egyszer kiprobàlni milyen lehet ha egyszerre 5-8 fasz kènyeztet popsiba punciba s milyen ha egymás utáni orgazmus a sok nyalàstól dugástól s a végén mind a számba landolna a termék

Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!
szives örömest beleveszünk a buliba, de előbb ki kell takarítanod a kérot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 07:16
Törölt felhasználó (125544)

Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!
Az nem lenne gond!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 18:10
Törölt felhasználó (908510)

szives örömest beleveszünk a buliba, de előbb ki kell takarítanod a kérot!
A punci-popsi szendvics már meg volt (szuper). Sajnos a csaj nem engedte a dupla puncit. Na most ez a vágyam !
Én egy 60 as nőt dugnék szívesen vagy egy perverz nőt akivel lehugyoznánk egymást kinyalná a seggem a gecis szájával csókolna és mocskosul beszélnénk
Az én vágyam,egy kedves érett párt kukkolni,majd megizlelni a kielégitett punci,popsi ízét,zamatát úgy hogy a hölgy a számra ülne

Egy olyan párt találni,akik azt tennék velem mint a Vadocpár 101,102,103. képein látható!
az en vagyam hogy harom pasi dugjon egyszerre
Most arra vágyom hogy egy másik párral egymás előtt szexelni,mondjuk egy nagy ágyon.
2 növel egyszerre

Skypon masztizzak egy nôvel vagy parral..

Egy belevaló csajnak élvezésig nyalni a nedves punciját, utána vibrátorral jól megdugni............
Találni olyanokat akikkel össze lehet hozni a swinger versenyre valót...

Találni olyanokat akikkel össze lehet hozni a swinger versenyre valót...
Szeretném meg dugni a főnököm aki nő.

barátnőm után más puncit is megismerni

nyalás után szopatni

Arra vágyom, h tele élvezzék a puncimat aztan szétdugjanak vibrátorral úgy gecisen...