Feleségemet ha valaki fel tudná szedni, és jól megkefélné aztán videón elküldené nekem.
Pedig csinos képek vannak fenn a párodrol.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedid csinos képek vanak fenn a párodrol.
is is sajnos
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
....egy bi házibarát....
A párod vagy a haverod nem akarta.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
az izgi átélném
(Ez egy válasz Anetia üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 07:24

Feleségemet ha valaki fel tudná szedni, és jól megkefélné aztán videón elküldené nekem.
ááá dinka semmi se volt
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 08. 31. szombat 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigylem a haverod.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 31. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 09:44

Mai vàgyam hogy este haver ha àtjön , akkor legyen kis extrém jàték vègre hàrmasba leginkàbb nèznèm.
Mai vàgyam hogy este haver ha àtjön , akkor legyen kis extrém jàték vègre hàrmasba leginkàbb nèznèm.
Vágyam hogy kölcsön adja valaki a feleségét vagy a barátnőjét egy párora hoszára.
Leginkább olvasni azoknak az üzenetét válaszban akiknek írtunk meg még akiknek elérhetőséget adtunk . Sajnos beszari nagyon sok van itt akik ide bújnak a valóságtól. Üdv N&K.
Kaptál választ?
(Ez egy válasz motmen üzenetére (2024. 08. 28. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 17:37

Én most arra, hogy választ kapjak a masszőrt kereső pártól, akiknek írtam...
A remény hal meg utoljára...

Párnak nyalnék dugás közben és utána is mindenkinek mindent + pisi is jó lenne
Az nem lenne rossz, erre én is vágyom
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most arra, hogy választ kapjak a masszőrt kereső pártól, akiknek írtam...
A remény hal meg utoljára...

Egy hölgynek addig nyalni a punciját míg sikítva el nem élvez.
Szivesen lenék egy megértő türelmes házibarátja egy álandó párnak hószú távra.
Nyilvános önkielégítés hölgyek előtt