Jo reggelt.
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm szépen. Várom a jelentkezést
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm szépen. Várom a jelentkezést

Egy Bp-i Párt megismerni. Akikkel enyhe bi játékokkal fűszerezhetnénk a hármas élvezeteket!
Párnak nyalnék dugás közben és utána is mindenkinek mindent + pisi is jó lenne
Sziasztok! "gyerekkori" álmom közös orgazmust átélni egy jóval idősebb érettebb csajszival.
Hello pár vagyunk mi egy olyat akarunk 4 5 fiú egy lány vízparti szex
Nyilvános helyen maszti, szex, exhibicionizmus, meztelenkedés (persze ésszel), fotózás egy erre nyitott nővel.
Csókolózni hölgyel miután leszopott. Csokolozni egy pár hölgytagjával miután leszopta a párját.
Megismerkedni egy bi párral vagy pasival és megélni egy két szitut
Találni egy méretesebb heterós pasit, aki rendesen megtanítana mélytorkozni.
A lottó ötösre vàgyom, hogy a sok vàgyat megèlhessem itt nem nagy dolgokra kell gondolni csak apró szarok, ès nyugalomra vàgyom
Egy Bp-i Párt megismerni. Akikkel enyhe bi játékokkal fűszerezhetnénk a hármas élvezeteket!
Vágyam hogy idegen csaj vagy párral együtt masztizni.
Ha valaki egy kicsit udvarolna, sexchat a feleségemmel.
Szőrös puncit nyalni élvezésig és utána jöhet a számba a pisi
Szép puncit élvezésig nyalni, Besten.
44 éves férfiként szeretném kipróbálni párral a bisex dolgokat! Régóta izgat a téma!
Helló. Szívesen benne lennék.. Írj rám privibe. Köszönöm
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 02:44

Sziasztok!!! Feleségemet 2-3 pasival dugni egész éjjel. Többször kielégíteni egymás után!
Megismerkedni egy fiatal telt csajszival, egy tabumentes kapcsolatra.
Nagyon izgat a tejjel telt, eres cici szopása. Ha ilyen hölggyel tudnék találkozni, az egy orgazmus lenne nekem. Akár minden egyéb érintkezés nélkül csak szopi.
Bekerülni és beilleszkedni egy olyan privát csapatba, akik alkalmanként tabumentes, HETERO partikat tartanak.