Találni egy szimpi párt, akikkel jól éreznénk magunkat!
Találni az adatlapom szerint kapcsolatot, és ujra házibarát lehessek hosszutávon.

Idősebb molett hölgyet élvezésig nyalni ez mostanába nagyon izgat.
Egy finom, nedves punciban lenni másodmagammal...
Nekem az elmúlt 2 hónapban teljesült, 3 CD-vel/femboyjal is voltam, a legjobb egy ázsiaival volt (vele többször összegabalyodtunk már), szűk popsi, szőrtelen mindenhol, imádja a vastagabb szerszámot.
De jó is az
(Ez egy válasz werwer üzenetére (2024. 10. 08. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Résztvenni egy csoportos tantra masszázs tanfolyamon, vadidegenekkel...
Sziasztok
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 10. 08. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
vékony kis mellű nőt találni és dugni!
Nagy melleket szopni, gyúrni a párja meg a farkamat szopná!
Megoldható!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 08:18
Törölt felhasználó (4758159)

Szeretném ha valaki egy egész hétvégén át dugná a duci kis feleségem. Végig teljesen meztelenül lennénk.
Megoldható!
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy komoly házibarátot találni páromnak.
Ezzel nem vagy egyedül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 00:10
Törölt felhasználó (4648302)

Találni a fiatal biszex párt, mindhármunk örömére.
Hosszútávra! Találni egy ffi t, nőt, illetve párt
Nő esetében nem számít a kor, ffi pár esetében csaj 60+os okat keresnénk.
Ápolt, egészséges pár vagyunk. A sex minden formája érdekel minket, nőként engem az alárendelt szerep vonz, és a sado mazo is. Akár impotens férfiak is szóba jöhetnek,, kukkolni, vagy éppen 1-2 órát kényeztetném a számmal, amíg a párom nézi.
Nő esetében nem számít a kor, ffi pár esetében csaj 60+os okat keresnénk.
Ápolt, egészséges pár vagyunk. A sex minden formája érdekel minket, nőként engem az alárendelt szerep vonz, és a sado mazo is. Akár impotens férfiak is szóba jöhetnek,, kukkolni, vagy éppen 1-2 órát kényeztetném a számmal, amíg a párom nézi.
Találni a fiatal biszex párt, mindhármunk örömére.
Egy tijom puncinyalás amire most vágyom....
Vagyam egy 60 év körüli nővel barátkozni.
Ha valaki fel tudná szedni a feleségem, és megdugná.
A részleteket pedig videón elküldené nekem.
A részleteket pedig videón elküldené nekem.