Szia idősebb nővel levelezni szexuális téren.
4 5 fiú
Budapesti hölgyel este kalandozni

Hogy jelentkezzen egy hölgy aki szívesen leszopna és a melleire élvezhetnék.
Szeretném ha valaki egy egész hétvégén át dugná a duci kis feleségem. Végig teljesen meztelenül lennénk.
Egy igazi plátói szeretkezést
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 28. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
itt vagyok
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2024. 09. 28. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 28. szombat 16:31

Beszélgetnék férjekkel akik dugatnák a nejüket idegen férfiakkal. De az asszonyt még nem sikerült rávenni.
Biszex korombeli párral megismerkedni ,és házibarát szerepet betölteni .
Beszélgetnék férjekkel akik dugatnák a nejüket idegen férfiakkal. De az asszonyt még nem sikerült rávenni.
Cuckold, beleélvezni más feleségébe és végignézni ahogy a férj kinyalja
Egy kitágított,gömbölyű,popsilyukat kényeztetni minden formában!!!
Nekünk eddig bejön a strapon téma. Nálunk még csak a felcsatolható van. De tervezzük mi is rendelni két oldalut. De a sima is remekül bevált nekünk egyenlőre.
(Ez egy válasz Hodor92 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 19:45

Sziasztok!
Párommal pedzegetjük a strapon témát .
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
Elsősorban amolyan dupla oldalúra gondoltam , hogy mindketten éreztünk valamit, mi erről a véleményetek , tapasztalatotok úgy alapjába véve a felcsatolhatós témáról?
Vágyom ara hogy egy nő ráüljön az arcomra és hosszan nyaljam.
Sziasztok!
szia!és elöször,hogyan tálaltad neki?hogy céloztál rá,hogy kivánod?köszi a választ.
(Ez egy válasz nagytib78 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 13:42

Ezt korábban megléptem és hát... Nem részletezem, de rendszeres és alkalmanként többszörös szex lett a vége. Először csak csók volt, utána órákig állt és többször kellett magamon segíteni mire lankadt a lelkesedés.
Ezt korábban megléptem és hát... Nem részletezem, de rendszeres és alkalmanként többszörös szex lett a vége. Először csak csók volt, utána órákig állt és többször kellett magamon segíteni mire lankadt a lelkesedés.
(Ez egy válasz szopás-nyelés üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 06:04

a kolléganömet kinyalni,élvezésig!együtt járunk munkába,de még nem mertem célozni rá!imádnám kényeztetni!
Én egy switch pasi vagyok és online szeretem kiélni a sub vágyaimat inkább, de ebből alakult ki a nagy vágyam:
Egy olyan softfemdom hölgyet találni aki szívesen ad online feladatokat és szabályozza mikor és hogyan élvezhetek el.
Szórakozik velem, húzza az agyam ameddig már majdnem bele nem őrülök.
Vagy személyesen egy 5-6 órás edging, ruind orgasm egy igazán tapasztalt csajtól aki ezt végig élvezi!
Egy olyan softfemdom hölgyet találni aki szívesen ad online feladatokat és szabályozza mikor és hogyan élvezhetek el.
Szórakozik velem, húzza az agyam ameddig már majdnem bele nem őrülök.
Vagy személyesen egy 5-6 órás edging, ruind orgasm egy igazán tapasztalt csajtól aki ezt végig élvezi!
Találni 1 női fehérneműt kedvelő ffit.
Puncit élvezésig nyalni.
Ahhoz, hogy egy pasival szexelj, nem kell melegnek lenni. Elég, ha nyitott vagy.
bölcsesség tőlem
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 09:16

Hetero férfiként izgatna, ha egyszer egy fasz lenne a seggembe.
Nem vonzódok a férfiakhoz, nincs ilyen jellegű tapasztalatom.
A hátsóm szeretem, ha kényeztetve van, megis izgatna, ha egyszer betenné valaki
Nem vonzódok a férfiakhoz, nincs ilyen jellegű tapasztalatom.
A hátsóm szeretem, ha kényeztetve van, megis izgatna, ha egyszer betenné valaki