szexmoziba átdugom a farkam egy párnak.Izgatna ha a férj videózná ahogy a párja élvezésig szopja a farkam!
A jelentkezők komoly tömeget alkotnak. Viszont a tömeg jelentős része nem komoly. Kicsit finnyásak is vagyunk mert a 18 évesek és a 50 felettiek nem érdekelnek.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 01:16

Erre szerintem olyan túljelentkezés lehet, hogy nem bírjátok megválaszolgatni!
Hm, több dolog is izgatja a fantáziám. A legnagyobb álmom - ami jó eséllyel sosem fog teljesülni - hogy egyszer egy ikerpárral legyek (nem feltétlenül egyszerre).
A tőlem sokkal idősebb (42+) és sokkal fiatalabb (16-23) éves lányok/nők is vonzanak, de egyelőre erre sem adódott lehetőségem.

A szendvics meg a dupla punci hibátlan. Még gumi nélkül is... De megdugatni magam nem biztos..., hogy szeretném.
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 08. 24. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 24. szerda 20:47

Egy szimpatikus pasi aki a párommal együtt egész éjszakás kaland keretei közt szendvics dupla punci kényeztetnek. Majd zárás képen a páromat is meg dugja.
Erre szerintem olyan túljelentkezés lehet, hogy nem bírjátok megválaszolgatni!
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 08. 24. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 24. szerda 20:47

Egy szimpatikus pasi aki a párommal együtt egész éjszakás kaland keretei közt szendvics dupla punci kényeztetnek. Majd zárás képen a páromat is meg dugja.

Nekem az lenne,hogy miközben szeretkeznék a nejemmel és nagyon fel van már pörögve,odalépne egy jó testű,méretes farkú férfi.Szájába tenné,mivel imád szopni és kis idő múlva a hátára feküdne és a nejem ráhúzná magát a farkára.Persze akkor már én tenném a szájába.Hogy ezek után mi jönne,el sem tudom képzelni,de nagyon szeretném ha egyszer összejönne.

Izgató ! Én lehet,hogy......de a barátnőm ?
(Ez egy válasz Bull86 üzenetére (2016. 08. 24. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 24. szerda 08:08

Hasonlóval én is kacérkodok csak annyival lenne más, hogy amíg a pár egymást kényezteti én fényképezem/videózom őket aztán egyszer csak odaadom a szájába és beszállok miközben tovább veszem a jeleneteket

Hasonlóval én is kacérkodok csak annyival lenne más, hogy amíg a pár egymást kényezteti én fényképezem/videózom őket aztán egyszer csak odaadom a szájába és beszállok miközben tovább veszem a jeleneteket
(Ez egy válasz veldriver üzenetére (2016. 08. 21. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 21. vasárnap 12:07

Nekem az lenne,hogy miközben szeretkeznék a nejemmel és nagyon fel van már pörögve,odalépne egy jó testű,méretes farkú férfi.Szájába tenné,mivel imád szopni és kis idő múlva a hátára feküdne és a nejem ráhúzná magát a farkára.Persze akkor már én tenném a szájába.Hogy ezek után mi jönne,el sem tudom képzelni,de nagyon szeretném ha egyszer összejönne.

Ezt én is szeretném.
(Ez egy válasz veldriver üzenetére (2016. 08. 21. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg arról fantáziálok, hogy egy találkát össze szervezni egy párral, ahol a hölgy mini szoknyába, combfixbe, és a popsijába egy tágítóval jönne! De ez szerintem csak ábránd marad!
Egy idősebb nővel anya-fia szexről fantáziálni.
Szia! Hasonlóan gondolkodunk...Talán én fekete férfit képzelnék el...

Megismerkedni egy olyan párral, ahol nem feltétlenül a lányon van a hangsúly, hanem fiúk egymás közt is játszanának kézzel és szájjal.
Esetleg még egy fiúval is szívesen találkoznék a fent említett dolog miatt.
Esetleg még egy fiúval is szívesen találkoznék a fent említett dolog miatt.
Egyszer az életben legalább kipróbálni egy ázsiai puncit

Suisil...
hát remélem vasárnap a páromnak sikerül a meglepi

Kipróbálni egy hölggyel a felcsatolhatós vibrátort .....
Egy ismeretlen érzéki nővel egymásba gabalyodni úgy hogy egy szót sem váltunk, csak úgy spontàn! Valami nyilvános de mégis rejtett helyen ahol nyugodtan egymáséi lehetünk. Érezni ahogy ismeretlenül is megérintem a bőrét simogatnàm csókolnàm teste minden rejtett zugàt érezni ahogy fékezhetetlen vágytól teste megfeszül, kényeztetjük egymást ahol és ahogy érjük, és tudni érezni hogy minden sejtje azt kívánná hogy bele hatoljak mélyen, újra és újra magamévá tegyem. Olyan nèhány percre vàgyom ahol az agyam kikapcsol és csak a tömény vàgyak, a vad erotikának amikor a fékezhetetlen vad elemi ösztön hajt és amikor nem tudsz figyelni másra csak a partnered izadt felhevült, a vágytól feszült testére nyögéseire koncentrálsz és közben mélyen egymàs szemébe nèztek mintha a kezdetektől fogva tudnátok egymás gondolatait mintha a testünk lelkünk eggyé valt volna.
És ahogy vége mind a ketten némán felöltöznénk és soha többet nem talákoznánk.
És ez meg sem közeliti azt amire valójàban vàgyom.
És ahogy vége mind a ketten némán felöltöznénk és soha többet nem talákoznánk.
És ez meg sem közeliti azt amire valójàban vàgyom.