Egy nő,aki válaszol a levelemre,aki szeret levelezve flörtölni, ismerkedni,pajzán èlmènyeket megosztani egymással..stb...
Normális pár házibarátja lenni!
A vágyakat meg kell valósítani, meg kell élni! Csak rajtatok múlik!
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2015. 11. 21. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 21. szombat 20:25

Feleségemet egy idegen férfivel közösen kényeztetni, ki elégíteni....
Sajnos ez csak vágy.
Sajnos ez csak vágy.
Feleségemet egy idegen férfivel közösen kényeztetni, ki elégíteni....
Sajnos ez csak vágy.
Sajnos ez csak vágy.
rendszeres házibarát lenni egy csini párnál

sziasztok.öszintén?sex punciba popoba szájba és a végén valami kajára élvezni és megetetni felnyalatni
Kar, h 38 vagyok... bar 30nal nem tunok idosebbnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 21. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 21. szombat 13:28

Törölt felhasználó (890770)

Helyes fiatal fiút kényeztetni
40es csaj

Felesegem, Szerelmem latni elvezni egy inteligens erosebb partnerel.Ajulasig kenyeztetve.
Helyes fiatal fiút kényeztetni
40es csaj

Egy szexőrült nő kifacsarna mint egy citromot.
a vágyam hogy egy nálam idősebb nő jól leszopjon ... vagy bele üljön a farkamba .. 28 vagyok
Nekem az anál szex hiányzik nagyon. Szeretnék popsit nyalni, ujjazni és dugni. Esetleg a térfélcserét is kipróbálnám...
imádom, ha kinyalnak...............
Mivel megint egyedül duzzadó farkammal, legszivesebben leszopnám magam de nem megy sajna...
Szivesen lennek egy holgy hazibaratja de lehet itt olyant nem talalok
Találni egy lányt,nőt,aki hozzám hasonlóan poligám,és egymást szeretve szimpatikus párokkal párcserés szexet rendszeresen átélni.

Aludni egy normális időintervallumot és kipihenve felkelni.

eszembe jutott hogy egy NŐ mit adhat , és a mennyiség kontra minőség témakörével vonnám össze .
a minőség nem az hogy kitöltünk egy táblázatot , és pipák kerülnek a négyzetekbe hogy ez is megvolt ... a minőség néha egyetlen póz , akár egy elhamarkodott szeretkezés egy egész napnyi kacérkodás után ...
a lényege hogy jártunk e a másvilágon vagy sem ...
el tudtam e veszíteni a kontrollt , akár az eszméletem , és a végén mit éreztem , azt hogy ezzel is megvagyunk , vagy tapogatom magam élek e még ...
ez se nem mennyiség se nem minőség , hanem a lényeg
a minőség nem az hogy kitöltünk egy táblázatot , és pipák kerülnek a négyzetekbe hogy ez is megvolt ... a minőség néha egyetlen póz , akár egy elhamarkodott szeretkezés egy egész napnyi kacérkodás után ...
a lényege hogy jártunk e a másvilágon vagy sem ...

ez se nem mennyiség se nem minőség , hanem a lényeg

Igaz ,hogy ez sem 1xű
& még az sem baj, ha normális is hozzá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 16. hétfő 09:11

Törölt felhasználó (890770)

Találni egy helyes fiút házibarátnak.
40+ párt vagy hölgyet találni minden jóra.....