Végignézni egy szimpatikus hölgy masztiját,és ha kérné segíteni neki.
Egy vékony, törékeny lány addig mozogjon a farkamon a puncijával, amíg el nem élvezek/zünk. (Nem rakom be neki, csak dörzsölődés történne.) Második körben persze már több is.
Kívánom sikerüljön, jó érzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 16:24
Törölt felhasználó (805295)
VIP

szeretettnek érezni magam....
szeretettnek érezni magam....
Most éppen szeretnék egy szép szájba beleélvezni. A kifolyó sperma látványában gyönyörködni. Előtte és utána a Hölgyet többször a mennyekig kényeztetni.
Egy billentyűs hangszeren játszani tudó lánnyal, asszonnyal előadni négy kézzel egy dalt oly módon, hogy közben benne ül.
Tehát lent "Jack dugóval" össze vagyunk csatlakoztatva, s ezt megörökítenénk képpel, hanggal.
Esetleg egy jól éneklő lánnyal, asszonnyal is egy hasonló felvétel, s talán ehhez könnyebb is lenne partnert találni...
Tehát lent "Jack dugóval" össze vagyunk csatlakoztatva, s ezt megörökítenénk képpel, hanggal.
Esetleg egy jól éneklő lánnyal, asszonnyal is egy hasonló felvétel, s talán ehhez könnyebb is lenne partnert találni...
Köszi jól. Nem sokára teszem fel a képeket. Telóval csináltam, úgy hogy nem valami ász a minőség. De azért nézhető.
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2015. 04. 05. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a téma nekünk is be jönne!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 03. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 03. péntek 14:30
Törölt felhasználó (732009)

Mi már voltunk párral és plusz férfival is hármasban.Viszont izgat a gondolata annak hogy plusz 2-3 férfivel kényeztessem a párom.Valószínű neki sem lenne ellenére.
hello. hogy ment a tegnap emlitett buli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 04. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 04. szombat 19:52
Törölt felhasználó (811287)

Épp ma estére sikerült leszervezni egy ilyen bulit. Még nem csináltunk ilyet, az asszony nem tudja, hogy jön valaki
Remélem jól sül el az este. Képeket készítünk

Épp ma estére sikerült leszervezni egy ilyen bulit. Még nem csináltunk ilyet, az asszony nem tudja, hogy jön valaki
Remélem jól sül el az este. Képeket készítünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 30. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 30. hétfő 18:39

Törölt felhasználó (977962)

Az én vágyam, hogy a férjem bekösse a szemem, kikötözze kezem-lábam, aztán beengedjen valakit a játékba, akit ő választott, én nem ismerem, legalábbis nem tudom ki az. Én ott vagyok kiszolgáltatva, kikötözve négykézláb, meztelenül és akkor megjelenik ez a harmadik. Egyikőjük valahogy a fejemhez térdelne és a szopatni kezdené magát, míg a másik hátulról meglepne. Én pedig nem tudom, ki az ismerős, és ki az idegen. Később cserélnek a fiúk, és aki épp hátul van, jó keményen megdugna. Hajat húzni is lehet, vagy a vállamnál fogva farokra ráhúzni, belenyomni.
A kötözés dolog kettesben is nagyon érdekel. Más pózokban is jó lehet.
Verésről, megalázásról fantáziálni szoktam, mert úgy izgat, de a valóságban nem szeretném kipróbálni- max a paskolást, finom korbácsolást, de a keményebb dolgokat nem.
Ezek csak vágyak, nem keresek senkit!
Verésről, megalázásról fantáziálni szoktam, mert úgy izgat, de a valóságban nem szeretném kipróbálni- max a paskolást, finom korbácsolást, de a keményebb dolgokat nem.
Na igen ! Ez már valami !
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 30. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én vágyam, hogy a férjem bekösse a szemem, kikötözze kezem-lábam, aztán beengedjen valakit a játékba, akit ő választott, én nem ismerem, legalábbis nem tudom ki az. Én ott vagyok kiszolgáltatva, kikötözve négykézláb, meztelenül és akkor megjelenik ez a harmadik. Egyikőjük valahogy a fejemhez térdelne és a szopatni kezdené magát, míg a másik hátulról meglepne. Én pedig nem tudom, ki az ismerős, és ki az idegen. Később cserélnek a fiúk, és aki épp hátul van, jó keményen megdugna. Hajat húzni is lehet, vagy a vállamnál fogva farokra ráhúzni, belenyomni.
Egy igazi tabu mentes nőt találni.
Sziasztok nekem az volt a vágyam hogy egy fiatal csajt találni aki mindenben benne van és sikerült is,és nagyon élvezem a helyzetet nem is egyszer .Igaz a mondás hogy a szex fiatalit.

A vágyam egy anál kedvelő nő, akivel kipróbálhatnám végre...
Könnyű úgy összehozni, ha a párod is szeretné. Sajnos az enyém még a hármasról sem akar hallani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 03. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 03. péntek 14:30
Törölt felhasználó (732009)

Mi már voltunk párral és plusz férfival is hármasban.Viszont izgat a gondolata annak hogy plusz 2-3 férfivel kényeztessem a párom.Valószínű neki sem lenne ellenére.
Végre találni egy megbízható kedves pasit harmadiknak na és tartósat

Imádnám ha egy 40 feletti nővel egy vagy több farkat kényeztethetnék!
Ugyanezt szeretnénk mi is megvalósítani,és meg is fogjuk

Szeretném ha bekötnék a szemem, kényeztetnének és közben gyertyából viaszt csepegtetnének rám, gyenge korbács vagy vessző amivel leverik a viaszt , ha esetleg még prosztata masszázs is lenne akkor az már maga lenne a csúcs.