Ezzel én is így vagyok kb 1 fél-egy éve. Engem is elkezdett izgatni h milyen lehet leszopni szép nagy farkat próbáltm is társkeresőn de soha nem mertem odáig elmenni h legyen is valami. Nem tom leginkább a férfi zavar...ez furán hangzik de szívesen kipróbálnám h milyen érzés lehet a szádban egy meredő farokkal de viszont attól a gondolattól undorodom h ha felnézek egy férfit fogok látni. Mostanában az jutott eszembe h egy shemalet kéne keresni mert annak legalább a farkán kívül mindene többnyire nőies és sokkal jobban be tudnék tőle indulni. Lehet h ez furán hangzik de ez van
ki van még így ezzel?
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Én azon vagyok,hogy sikerüljön!Remélem összejön.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt sok pasi írja de kevés meri kipróbálni
(Ez egy válasz ocsi91 üzenetére (2015. 03. 22. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 22. vasárnap 16:01

hetero vagyok,de régóta izgat egy pasival egymás farkát kiverni leszopni,akár egymást meg is dughatjuk.
Egy szimpatikus nővel orálisan kényeztetni egymást.
hetero vagyok,de régóta izgat egy pasival egymás farkát kiverni leszopni,akár egymást meg is dughatjuk.
Közös maszturbálás egy férfival,egymásnak verni,aztán egy jó kis orál.
Hajnalok hajnalán kimenni egy - lakott területtől viszonylag messze lévő - kilátóba, és miközbe csodálnánk a napfelkeltét, egy hatalmasat dugni*

Szeretnénk egy biszex, PÁRT találni. Egy igazi, jó fej párral ismerkedni. Nem egyedülálló, unatkozozó pasikkal, hanem egy bevállalós párral. Nem olyan pasikkal akik csatlakozni akarnak és mindenütt ott vannak, írogatnak mindenkinek, hanem valódi párossal akik a tabumentes, játékos szexet szeretik. Volt egy ilyen kapcsolatunk, de sajnos messzire költöztek, így nem tudtuk folytatni. Óriásiakat élveztünk négyen. Nagyon egymásra voltunk hangolva.....Hát valami hasonló lenne jó.
A sok unatkozó pasinak javaslom, hogy írogatás helyett keressetek egy csajt aki hasonlóan gondolkodik és akkor talán nagyobb sikeretek lehet mint így!
Most ennyit a vágyakról.
A sok unatkozó pasinak javaslom, hogy írogatás helyett keressetek egy csajt aki hasonlóan gondolkodik és akkor talán nagyobb sikeretek lehet mint így!
Most ennyit a vágyakról.

szeretném ki probálni nagy szeretkezés után le pisilnék a farkamat
szeretnék faszt szopni és utána jól megdugná a seggem
Tudnék vele mit kezdeni......

jó szexmasszázs!( nem kell jelentkező ) Jason Momoa ideális lenne

Brrrrrr....8-9 °C van (ráadásul napfogyatkozás) max egy gyors pipa
(Ez egy válasz baden07 üzenetére (2015. 03. 20. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 20. péntek 10:22

Sziasztok.Az én vágyam most a szabadban szexelni egy kellemes hölggyel.
Sziasztok.Az én vágyam most a szabadban szexelni egy kellemes hölggyel.
egy párhoz csatlakozni, ahol a férfi nem csak hetero ... a lány az ölemben mi meg a pasi ölében ....

Remélem engem is meglep a párom a barátjával hétvégén!!! Nem ellenkeznék a két ffi ellen!!!
Mennyire nagyon??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 18. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 18. szerda 13:43

Törölt felhasználó (805295)

nem tudom mire --> vagy kire, de arra nagyon vágyok!

Remélem engem is meglep a párom a barátjával hétvégén!!! Nem ellenkeznék a két ffi ellen!!!
És mi akadálya?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 16. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 16. hétfő 18:28
Törölt felhasználó (973092)

szeretnék egy pasit szexhez
több is van
Szeretném kipróbálni milyen ha egy lány megdugna egy műpénisszel.
Bele kóstolnék a többesbe.
S idősebb, akár jóval idősebb hölggyel kipróbálni.

Szeretném kipróbálni milyen ha egy lány megdugna egy műpénisszel.
Bele kóstolnék a többesbe.
S idősebb, akár jóval idősebb hölggyel kipróbálni.