Remélem engem is meglep a párom a barátjával hétvégén!!! Nem ellenkeznék a két ffi ellen!!!
Mennyire nagyon??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 18. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 18. szerda 13:43

Törölt felhasználó (805295)

nem tudom mire --> vagy kire, de arra nagyon vágyok!

Remélem engem is meglep a párom a barátjával hétvégén!!! Nem ellenkeznék a két ffi ellen!!!
És mi akadálya?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 16. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 16. hétfő 18:28
Törölt felhasználó (973092)

szeretnék egy pasit szexhez
több is van
Szeretném kipróbálni milyen ha egy lány megdugna egy műpénisszel.
Bele kóstolnék a többesbe.
S idősebb, akár jóval idősebb hölggyel kipróbálni.

Szeretném kipróbálni milyen ha egy lány megdugna egy műpénisszel.
Bele kóstolnék a többesbe.
S idősebb, akár jóval idősebb hölggyel kipróbálni.
nem tudom mire --> vagy kire, de arra nagyon vágyok!

...hogy egyszer valaki magyarázza már meg, miért nevezi egy NŐ(!) vaginának , úgy en bloc, az egész nemiszervét???? Divatból?

Találni egy szimpatikus hölgyet aki nem irtózik a spermától , inkább ízlik neki .
szopatni nyilvános helyen egy csaj de úgy hogy nézze a pasija vagy tudja hogy mi történik ...legjobb egy próba fülékben lenne : ) vagy lépcsőházban hmmmmm pesten
Nagyon izgat, ha ismerős vagy akár idegen nők "véletlenül" meglátják a farkam. Nyáron, rövidnadrágban ez szuperül működik, de ha vendég van nálunk, akkor sem hagyom ki az alkalmat.
Van valakinek hasonló érdeklődése? Lányok, ti mit szóltok ehhez? Privátban is szívesen beszélgetek, levelezek.

Úgy látom meg van az 5 fő!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2015. 03. 15. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretnék egy pasit szexhez
Ma délelőtt kezelni egy jót jelentkező ? Par hölgy ????
Szia. Jól meggondoltad ezt ? Itt is lesz jelentkező, de gondolom az üzeneted funkció egyfolytában villog pirosan.
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2015. 03. 15. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
4.-nek jelentkezem!

Beállok a sorba én is

Én szivesen jelentkeznék!

lesz itt mindjárt sorbanállás : - )
Csak szájjal kényeztetni 5-6 pasit.