Az én vágyam, hogy a férjem bekösse a szemem, kikötözze kezem-lábam, aztán beengedjen valakit a játékba, akit ő választott, én nem ismerem, legalábbis nem tudom ki az. Én ott vagyok kiszolgáltatva, kikötözve négykézláb, meztelenül és akkor megjelenik ez a harmadik. Egyikőjük valahogy a fejemhez térdelne és a szopatni kezdené magát, míg a másik hátulról meglepne. Én pedig nem tudom, ki az ismerős, és ki az idegen. Később cserélnek a fiúk, és aki épp hátul van, jó keményen megdugna. Hajat húzni is lehet, vagy a vállamnál fogva farokra ráhúzni, belenyomni.
A kötözés dolog kettesben is nagyon érdekel. Más pózokban is jó lehet.
Verésről, megalázásról fantáziálni szoktam, mert úgy izgat, de a valóságban nem szeretném kipróbálni- max a paskolást, finom korbácsolást, de a keményebb dolgokat nem.
Ezek csak vágyak, nem keresek senkit!
A kötözés dolog kettesben is nagyon érdekel. Más pózokban is jó lehet.
Verésről, megalázásról fantáziálni szoktam, mert úgy izgat, de a valóságban nem szeretném kipróbálni- max a paskolást, finom korbácsolást, de a keményebb dolgokat nem.
Ezek csak vágyak, nem keresek senkit!
Egy szexin telt hölgy punciját hosszasan nyalni orgazmusig, közben pisilne is, majd jól megdugni és teleélvezni.

Hm egy kis játék ébredés után (nem keresek partner) ez csak egy őszinte vágy -->a sok közül!!!!!

Kellemes 50 es hölgy vagy pár kedvében járni...
Húú.. de extrém..
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 17:27

Egy szép puncit teleélvezni aztán orgazmusig nyalni az csodálatos lenne most
Ott a helyem!
(Ez egy válasz simit üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Most panaszkodsz vagy dicsekszel???
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2015. 03. 25. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 25. szerda 20:18

Ha egy hétig nem látnám a nimfomán titkárnőmet és a feleségemet se kellene napi kétszer, akkor végre kipihenném magamat egyszer.
Az anyóstól legalább olyan messze kell lakni, hogy ne tudjon papucsban átjönni!
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Én már 8 éve élek a párommal de szeretném ha elöttem megdugna egy másik nöt
remélem egyszer összejön

Juhéjjjj !!!!!!!!!!!!!! Megyeeeek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DP, stb...
(Ez egy válasz simit üzenetére (2015. 03. 26. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A páromat kényeztetni plusz egy férfi bevonásával...
Örülj, hogy az anyós békén hagy
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2015. 03. 25. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 25. szerda 20:18

Ha egy hétig nem látnám a nimfomán titkárnőmet és a feleségemet se kellene napi kétszer, akkor végre kipihenném magamat egyszer.

Szia Csajombi!
Ezzel én is pont így voltam. Aztán rájöttem, hogy a szexmozi pont jó erre....ott csak egy fasz lóg át a lyukon , nincs arc nincs test csak a lényeg....
nekem az jött be. (Ez egy válasz csajombi üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 16:52
Ezzel én is pont így voltam. Aztán rájöttem, hogy a szexmozi pont jó erre....ott csak egy fasz lóg át a lyukon , nincs arc nincs test csak a lényeg....
nekem az jött be. (Ez egy válasz csajombi üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel én is így vagyok kb 1 fél-egy éve. Engem is elkezdett izgatni h milyen lehet leszopni szép nagy farkat próbáltm is társkeresőn de soha nem mertem odáig elmenni h legyen is valami. Nem tom leginkább a férfi zavar...ez furán hangzik de szívesen kipróbálnám h milyen érzés lehet a szádban egy meredő farokkal de viszont attól a gondolattól undorodom h ha felnézek egy férfit fogok látni. Mostanában az jutott eszembe h egy shemalet kéne keresni mert annak legalább a farkán kívül mindene többnyire nőies és sokkal jobban be tudnék tőle indulni. Lehet h ez furán hangzik de ez van
ki van még így ezzel?

Többes szex
Swinger
Meztelenkedés, nudizás
Kukkolás
Egy finom sokáig nyalható punci...
Swinger
Meztelenkedés, nudizás
Kukkolás
Egy finom sokáig nyalható punci...
Az előbb leírtam a szexmozis rovatba...

sziasztok szeretnem kiprobalin a tobbes sex oromeit. parral es ket lanyal is. gondolom nem vagyok igy ezzel egyedul de sajna evek ota nemjon ossze.
Sziasztok. Egy 18 éves szűk esetleg szűz puncit popsit dugni. hmmmm