Egy kellemes 40-50-es párhoz csatlakozni.....
1unatkozo feleséget jol kinyalni
Miért kéne tudniuk? Úgysem élesedik a helyzet soha. Akkor meg nem mindegy?

Találni egy végre nem érthetetlen pasit ....napközben keresek szeretöt, erre azt kapom, a pasik nappal dolgoznak én miért nem......ész hová mész. ....
Ez már nekünk is feltűnt,nagyon is igaz !!!
Értem a célzást , de valóban nem volt még ilyen élményem . Továbbá jogosnak is tartom a feddő véleményt . Magam is ezt vélem , sőt azt gondolom , hogy a magukat nőnek kijelentőknél is kérdés , hogy mit rejt a bugyi ....... ?
Teljesen - full - hetero beállítású vagyok . Sajnos a feleségem nem szeret cumizni , a spermától pedig irtózik . Nem nehéz kitalálni , mire vágyom . Hogy valaki rendesen élvezettel végigcsinálja , természetesen nyelje le . Az utóbbi időben az motoszkál bennem , hogy legjobban talán azt élvezném , ha egy érettkorú férfi lenne a fuvolaművész . Fontos a számomra , hogy egy hasonló beállítottságú , és adottságú férfi lenne a játszótárs , akivel én is szívesen kipróbálnám az orális szex örömeit . Csakis kíváncsi nős férfival tudom elképzelni , először , de talán nem utoljára .
Egy szintén kezdő férfi heréit csókolgatni,miközben veri a farkát,majd élvezéskor a számba rakná,megizlelni a forró spermája izát,zamatát!
Jó ötlet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 18. vasárnap 22:22
Törölt felhasználó (915138)

Nem is vágy ,inkább kis fantázia. Feleségem kimegy és kiveri valakinek a farkát az utcán itt a sötétben, utána bejön és én meg jól megdugom
/mármint a feleségemet dugom meg , mielött valaki félre érti
!!!/

Nem is vágy ,inkább kis fantázia. Feleségem kimegy és kiveri valakinek a farkát az utcán itt a sötétben, utána bejön és én meg jól megdugom
/mármint a feleségemet dugom meg , mielött valaki félre érti
!!!/

hát egy bi pár ahol szeret mind két fél szopni és mind két fél dugható is hmmm
Szeretnék egy olyan biszex partyt, amikor a csajomat 5-6 pasival elkapjuk. Mindenki lenne mindenivel, a csajom puncijába lennénk ketten egyszerre is. Mindenki beleélvezne a puncijába, én is megdugnáma utána a spermától tocsogó puncit, majd kinyalnám. A legvégén pedig az összes srác a számba, arcomra élvezne. Huh! Ez lenne a legnagyobb vágyam!
Kipróbálni mikor ketten vannak egy punciban.
Labszex.
MOST!
MOST!
igen ez igy nagyon csodás és izgato!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 01. 14. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 17:58

Anno volt ilyen élményünk nekünk is.
Azt is szerettem, amikor csókolóztam a feleségemmel és a bugyija még rajta volt, ám az mellett, azon keresztül kényeztette a harmadik, és csókolózás közben nyögve élvezett el... Aztán a látvány, ahogy egy idegen lehúzza a bugyiját... Húúúúúúúúúúúúúú ...
Hogy a többit ne is említsem!
Jó lenne újra átélni egyszer (de inkább sokszor), valamikor.
Azt is szerettem, amikor csókolóztam a feleségemmel és a bugyija még rajta volt, ám az mellett, azon keresztül kényeztette a harmadik, és csókolózás közben nyögve élvezett el... Aztán a látvány, ahogy egy idegen lehúzza a bugyiját... Húúúúúúúúúúúúúú ...

Öt poszt, öt spam. Meg 19 éves biszex Kitti...Húúzzá' má'...
Többet szeretkezni a párommal, mint a szeretőmmel...

Anno volt ilyen élményünk nekünk is.
Hogy a többit ne is említsem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 10. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 10. szombat 14:19

Törölt felhasználó (74784)

Feleségemmel csókolózni, miközben mások dugják!
mi szoktuk igy
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 10. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 10. szombat 14:19

Törölt felhasználó (74784)

Feleségemmel csókolózni, miközben mások dugják!
Legnagyobb vágyam most az, hogy ahol most a kezem van, ott egy kellemes hölgyemény keze legyen...