Selyem kendővel bekötve szemem, kikötve kezem lábam, fekszem az ágyon.
Miközben két férfi ( egyik a párom) érintését, kényeztetését élvezem testem minden porcikáján.
Miközben két férfi ( egyik a párom) érintését, kényeztetését élvezem testem minden porcikáján.
60 feletti nőt nyalni !
Most három is van.
Szeretném elcsábítani azt a villamosmegállóban látott, fekete hajú, feketekeretes szemüvegű, igencsak csinos ismeretlen diáklányt. Sajnos csak alig 20 másodpercig láttam, de fantáziamegindítóan csinos volt…
Nagyon szeretnék a feleségemmel és az egyik magyartanárnő ismerősével egy buja éjszakát eltölteni.
Vágyom, hogy újra láthassam azt, hogy feleségemet egy idegen férfikéz simogatja, kényezteti, hogy idegen fallosz járja táncát csinos buja puncijában.
Szeretném elcsábítani azt a villamosmegállóban látott, fekete hajú, feketekeretes szemüvegű, igencsak csinos ismeretlen diáklányt. Sajnos csak alig 20 másodpercig láttam, de fantáziamegindítóan csinos volt…

Nagyon szeretnék a feleségemmel és az egyik magyartanárnő ismerősével egy buja éjszakát eltölteni.
Vágyom, hogy újra láthassam azt, hogy feleségemet egy idegen férfikéz simogatja, kényezteti, hogy idegen fallosz járja táncát csinos buja puncijában.

Szereteném ha megnézné egy nö a szeretkezésemet a páromal .
Én arra lennék kiváncsi hogy mekkora farokkal menne a mélytorok. 18assal gond nélkül megy.
Kiváncsi vagyok hogy mi a max. Valaki? Bp.
Kiváncsi vagyok hogy mi a max. Valaki? Bp.
Már voltak jó kalandjaim de azt szeretném ha masztiznának előttem élvezésig többször majd szopás hosszan és szex.Jah ezt másik párral.De szólóban is jó lenne

Szeretném egy nő popsiját nyalni.Még soha nem csináltam de vágyom rá!
Szerintem nincsen kellemesebb, mint egy párral hármasban!
szeretnek fiatal parhoz csatlakozni es kiprobalnam 2 csajjal is.
Azt mondta, maradnánk a masszázs projektnél, de ha eljátszhatnák ezt az ő barátnője műsort, akkor már az elejétlől simizné, tapizná. Elvinné hogy együtt tusoljanak, és a zuhany alatt picit ujjazná is már.
A masszázst meg úgy csinálná, hogy már ő is meztelen lenne, ráülna a fenekére álló farokkal közben, amikor meg hanyatt feküdne, akkor meg álló farokkal masszírozná, de csak a ciciket, meg a puncit.
Elmondtam a páromnak, hogy "kölcsön" lenne adva. Jót nevetett, de belement.
Aztán, nem tudom miért, de abbamaradt a cset, és nem lett az egészből semmi. Ezért mondtam az elején, hogy vágynak nevezni ugyan sok, de egy jó ötletnek tűnt a dolog.
A masszázst meg úgy csinálná, hogy már ő is meztelen lenne, ráülna a fenekére álló farokkal közben, amikor meg hanyatt feküdne, akkor meg álló farokkal masszírozná, de csak a ciciket, meg a puncit.
Elmondtam a páromnak, hogy "kölcsön" lenne adva. Jót nevetett, de belement.
Aztán, nem tudom miért, de abbamaradt a cset, és nem lett az egészből semmi. Ezért mondtam az elején, hogy vágynak nevezni ugyan sok, de egy jó ötletnek tűnt a dolog.
Vágyak.. csak őszintén. Vágynak nem nevezném, de egy hasonlót el tudnék képzelni, amiről nem túl régen cseteltünk itt egy sráccal.
A szokásos levél jöttl, tetszik a videótok, biztos jó lehetett, stb. Megkérdeztem, talán csak nem Te is masszőr vagy ? Őszintén válaszolt, nem, nem az. De pár perc és már írta is, ettől függetlenül szívesen részt vennevalami hasonlóban, mint amit itt látott.
Na, mondom magamnak, ezt tárgyaljuk ki, kíváncsi leszek mi lesz, mi lenne belőle.
Azt írja, szívesen látna minket a lakásán, egy hétvégén, akár ott alvással is. Kérdésemre, hogy bővebben mit is szeretne, azt mondta, hogy két dolog, ötlet van, amit szeretne. Az egyik, hogy ha már nála vagyunk, teljesen az én irányításommal történne minden. Megmasszírozná a párom, de csak úgy, és ott, ahol én engedem, vagy mondom. Ha előtte elmegy a párom tusolni, megkukkolná, ha engedem. A masszázs után után, meg ha nem történik semmi, az se baj.
Erre megkérdeztem, és mi lenne a másik ötleted ?
Meglepett a válasza, azt mondja, azt le sem meri írni. Na, mondom, eddig tartott szóban a bátorság ?
Erre egy negyed óra múlva egy nagyobb blokkban leírta.
Ha beleegyeznénk, a megérkezésünktől kezdve úgy lenne, mintha az ő barátnője lenne az én párom. Gondoltam hogy mit akar, de azért megkérdeztem.
A szokásos levél jöttl, tetszik a videótok, biztos jó lehetett, stb. Megkérdeztem, talán csak nem Te is masszőr vagy ? Őszintén válaszolt, nem, nem az. De pár perc és már írta is, ettől függetlenül szívesen részt vennevalami hasonlóban, mint amit itt látott.
Na, mondom magamnak, ezt tárgyaljuk ki, kíváncsi leszek mi lesz, mi lenne belőle.
Azt írja, szívesen látna minket a lakásán, egy hétvégén, akár ott alvással is. Kérdésemre, hogy bővebben mit is szeretne, azt mondta, hogy két dolog, ötlet van, amit szeretne. Az egyik, hogy ha már nála vagyunk, teljesen az én irányításommal történne minden. Megmasszírozná a párom, de csak úgy, és ott, ahol én engedem, vagy mondom. Ha előtte elmegy a párom tusolni, megkukkolná, ha engedem. A masszázs után után, meg ha nem történik semmi, az se baj.
Erre megkérdeztem, és mi lenne a másik ötleted ?
Meglepett a válasza, azt mondja, azt le sem meri írni. Na, mondom, eddig tartott szóban a bátorság ?
Erre egy negyed óra múlva egy nagyobb blokkban leírta.
Ha beleegyeznénk, a megérkezésünktől kezdve úgy lenne, mintha az ő barátnője lenne az én párom. Gondoltam hogy mit akar, de azért megkérdeztem.
Ha egy nő megpróbálná elcsábítani
a nejem aki nem bi és sikerülne neki
a nejem aki nem bi és sikerülne neki
Én a melltartót is szeretem,itthon mindig van rajtam. Meg persze a tanga sem marad el.
a tangát enis nagyon szeretem ha tehetem mindig az van rajtam.
Ez sem rossz,de én maradok a tanga melltartó felállásnál.
5-6 srác ha számba verné úgy hogy tannga és cica nadrág van rajtam. Meg itatnának jól a spermájukkal leszopatnának jól én meg térdelnék előttük.
Nyalogatni a saját farkam!

Kipróbálni egy brutál partit. Többed magammal rommá kúrni egy csajt, kivétel nélkül minden felállásban, esetleg egy kis szadó is lehet.
NAGYON igaz
Izgalmas álom,főként, ha egyszerre, kár,hogy nem elképzelés
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 26. vasárnap 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 26. vasárnap 00:14

Törölt felhasználó (977962)

Én vágyam hogy pl.kikötözve egy ágyhoz és bekötött szemmel a párom és számomra ismeretlen de vastag farkú férfi nyalogatják a testemet egyszerre (mindenhol) és amikor már alig bírom belém hatolnak egyszer vagy egymás után és belém is élveznek mindenhova!
Persze ez csak egy álom!