Én is két növel szeretnék szeretkezni ,és vagy egymás elött más párral lánnyal ...
Veled simán benne lennék én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 02. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 02. vasárnap 15:25

Törölt felhasználó (912878)

Most arra vágyom hogy egy másik párral egymás előtt szexelni,mondjuk egy nagy ágyon.
Arra vágyom, h tele élvezzék a puncimat aztan szétdugjanak vibrátorral úgy gecisen...

nyalás után szopatni

barátnőm után más puncit is megismerni

Szeretném meg dugni a főnököm aki nő.

Találni olyanokat akikkel össze lehet hozni a swinger versenyre valót...
Találni olyanokat akikkel össze lehet hozni a swinger versenyre valót...
Egy belevaló csajnak élvezésig nyalni a nedves punciját, utána vibrátorral jól megdugni............
Skypon masztizzak egy nôvel vagy parral..

2 növel egyszerre

Most arra vágyom hogy egy másik párral egymás előtt szexelni,mondjuk egy nagy ágyon.
az en vagyam hogy harom pasi dugjon egyszerre
Egy olyan párt találni,akik azt tennék velem mint a Vadocpár 101,102,103. képein látható!
Az én vágyam,egy kedves érett párt kukkolni,majd megizlelni a kielégitett punci,popsi ízét,zamatát úgy hogy a hölgy a számra ülne

Én egy 60 as nőt dugnék szívesen vagy egy perverz nőt akivel lehugyoznánk egymást kinyalná a seggem a gecis szájával csókolna és mocskosul beszélnénk
A punci-popsi szendvics már meg volt (szuper). Sajnos a csaj nem engedte a dupla puncit. Na most ez a vágyam !
Az nem lenne gond!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 18:10
Törölt felhasználó (908510)

szives örömest beleveszünk a buliba, de előbb ki kell takarítanod a kérot!
szives örömest beleveszünk a buliba, de előbb ki kell takarítanod a kérot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 07:16
Törölt felhasználó (125544)

Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!
Az én vágyam meg az, hogy egy kellemes párral, hármasban, nagyon,nagy élvezetekbe vegyek részt!