Erről egy vicc jutott az eszembe:
Egy eldugott tanya mellett leszáll egy UFO. Két alak száll ki belőle,
feltehetően hím és nőstény. Felveszik a kapcsolatot az emberekkel és
tapasztalatszerzés végett megbeszélik a partnercserés szexet. A földi férfiú
felmegy a fedélzetre, az UFO lent marad az asszonnyal. Levetkőznek. Az UFO
hapsinak hímtag helyen valami picike nyúlvány csüng. Meglátja ezt a földi
asszony és röhög.
UFO: - ???
Asszony: - Ezzel a picivel?!...
UFO: - Tekerd meg a bal fülemet!
Megtette és a nyúlvány fél méter hosszúra nyúl, de az asszony megint röhög...
Asszony: - Ezzel a vékonykával?!...
UFO: - Tekerd meg a jobb fülemet!
Megtette és a nyúlvány tíz centi vastagra duzzadt, de az asszony megint
röhög...
UFO: - És most mi a baj?
Asszony: - Most már semmi, csak elképzeltem, hogy a feleséged hogyan
tekergeti a férjem fülét! (Ez egy válasz extraxl üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 20. vasárnap 19:06
Egy eldugott tanya mellett leszáll egy UFO. Két alak száll ki belőle,
feltehetően hím és nőstény. Felveszik a kapcsolatot az emberekkel és
tapasztalatszerzés végett megbeszélik a partnercserés szexet. A földi férfiú
felmegy a fedélzetre, az UFO lent marad az asszonnyal. Levetkőznek. Az UFO
hapsinak hímtag helyen valami picike nyúlvány csüng. Meglátja ezt a földi
asszony és röhög.
Asszony: - Ezzel a picivel?!...
UFO: - Tekerd meg a bal fülemet!
Megtette és a nyúlvány fél méter hosszúra nyúl, de az asszony megint röhög...
Asszony: - Ezzel a vékonykával?!...
UFO: - Tekerd meg a jobb fülemet!
Megtette és a nyúlvány tíz centi vastagra duzzadt, de az asszony megint
röhög...
UFO: - És most mi a baj?
Asszony: - Most már semmi, csak elképzeltem, hogy a feleséged hogyan
tekergeti a férjem fülét! (Ez egy válasz extraxl üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy ufó dákóról úgy lefejteni a bőrt, hogy 2perc alatt a Marsra kívánkozzon

Egy 50 fölötti nőt jól segbedugni, hogy visítson de ne a fájdalomtól. És addig dugni míg bepisil az élvezettől.
Egy pár hölgytagját kényeztetni a férj előtt,vagy vele közösen.
van itt valaki?
Egy ufó dákóról úgy lefejteni a bőrt, hogy 2perc alatt a Marsra kívánkozzon

Törölt felhasználó (876621)
VIP

Fenyegetes? hol latsz te olyat?
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed.
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed.
nekünk is van vágyunk de nem jön össze.pl bi fiut vagy bi párt de hát ez lehetettlen
Fenyegetes? hol latsz te olyat?
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 15:48
ide vagyakat varnak irni,en meg mondjuk olvasnam,ahogy masok is...meg ha butacska vagyak, butacska megfogalmazasban..megis kedvesebb,mint a kritizalo,szemelyeskedo,megmondom a tutit hozzaszolasaid,nem csak itt,mas topikikban is. Ne minosits,ne kritizald mas szexualis szokasait,mert nem.illik,foleg nem itt. Szoval nem kene azeepes megjegyzesed. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Lentebb!
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.)

(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.)
Lentebb!
(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 15:45

(Fenyegetni meg nem kellene, csak mert VIP van a neved mellett, az inkább gáz, főleg ha pénzért vett.) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876621)
VIP

ON hozzaszolas?!

ON hozzaszolas?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 18. péntek 15:29

Törölt felhasználó (69371)

Érdekes vágyaitok vannak.
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.)

(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.)
Érdekes vágyaitok vannak.
(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.) (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 04. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)

(Mondjuk meg tudom érteni, aki életében nem volt nővel.) (Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 04. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
a felnőtt társas mindig izgalmas lehet
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 13:53

Törölt felhasználó (818842)

Hancúr Párbaj társasjátékot bedobni az uncsi estébe

Egy profi szexbomba kurvát elvinni egy körre.
Szopatni

Egy kedves hölgyet találniharmadiknak mindannyiunk kényeztetésére!Olyan hölgy legyen aki nem fél megélni a nőiességet,és a szex okozta örömöket!
olyan hölgyet találni aki az aranyzuhatagával kedveskedne!
Hancúr Párbaj társasjátékot bedobni az uncsi estébe

Nem az értelmezéssel volt gondom
, csak nagyon gyorsan olvasok. Jobban utána gondolva a" feltálalja" sem annyira rossz opció...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 13:34

"Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam."
Értve olvasni, olvasva érteni...
Értve olvasni, olvasva érteni...
"Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam."
Értve olvasni, olvasva érteni... (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 07:18
Értve olvasni, olvasva érteni... (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam.
Parbaniek! A kedvemért bejelölnéd magad és kiscsaládod ezen a törzsfejlődést bemutató fán? Én a bal alsó sarokba pozícionáltalak, csak kérlek erősíts meg.
Parbaniek! A kedvemért bejelölnéd magad és kiscsaládod ezen a törzsfejlődést bemutató fán? Én a bal alsó sarokba pozícionáltalak, csak kérlek erősíts meg.

Először azt olvastam : feltálalja. Hirtelen valami kannibál orgiára gondoltam.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 04. 17. csütörtök 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 17. csütörtök 00:07

Most - igencsak vágynám azt, hogy a bekötött szemű feleségemet egy masszázsasztalon másik párral plusz egy-két férfival közösen kellemesen langyos és illatos olajjal masszírozzuk, simogassuk. Majd szeretném őt és a másik nőt is felváltva kényeztetni, csókolni, jól megdugni, miközben a többi férfi is feltalálja magát a nők örömére.
Valamint ezt szeretném fotózni és videózni. Talán lesz ilyen valamikor, de lehet, hogy sohasem.......
Valamint ezt szeretném fotózni és videózni. Talán lesz ilyen valamikor, de lehet, hogy sohasem.......