párhoz beszálni a férfi cumiztatna a nő meg dugna egy műfasszal
Egy csajnak bekötném a szemét közben nyalogatni a szép talpait és utána jól le cumiztatni és meg dugni .
Mi tart vissza????
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 21. szombat 10:12
Törölt felhasználó (881136)

Bemenni a benzinkútra a két rohadt helyes kutas pasihoz...és jól televágatni magamat velük
Röviden tömören ennyi...

Röviden tömören ennyi...
Egy toloszekessel senkinek nincs fantaziaja?
)

negert mi is bevallalnank
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 23. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 23. hétfő 13:07

Törölt felhasználó (804950)

Ha egy sportoló nagy farkú néger a párom előtt szopatna és keményen dugna........jó lenne...
Egy nőt análisan is élveztetni (párom sajnos nincs benne)! Keményen megdugni mind a két lyukát, előtte rendesen kinyalni!

Jó kis vágy !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 23. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 23. hétfő 17:56
Törölt felhasználó (893521)

Ha egy srác keményen kiverné a faszom és utána lenyalogatná a makkomról cuccot.
Ha egy srác keményen kiverné a faszom és utána lenyalogatná a makkomról cuccot.
A nagyszájú munkatársnőmről vadul lerángatni a feszes naciját, felfektetni az asztalra ,lefogni a kezeit, őrült módon dugni. Mielőtt elélvezne,simogatni, hajába túrni, fülébe súgni hogy megőrülök érte, csókolgatni, majd a csúcsra röpíteni. hmmm...
Ha egy sportoló nagy farkú néger a párom előtt szopatna és keményen dugna........jó lenne...
Nem hiszem, hogy itt nem találtok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 23. hétfő 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 23. hétfő 06:47
Törölt felhasználó (879516)

Sziasztok!
Én,egy potens,méretes házibarátra vágyom,akivel önfeledten,tabuk,gátlások nélkül kényeztethetném magam a párom aktív,vagy passzív jelenlétében!
Én,egy potens,méretes házibarátra vágyom,akivel önfeledten,tabuk,gátlások nélkül kényeztethetném magam a párom aktív,vagy passzív jelenlétében!
Sziasztok!
Privátban írhatnál! Aztán meglátjuk!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 12. 22. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom,de szabolcsi vagyok..De köszönöm szépen..)
(Ez egy válasz Moqui üzenetére (2013. 12. 22. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 22. vasárnap 20:31

Kedves Zsuzsa küldj fényképet magadról, és írd le, hogyan szeretnéd megvalósítani...
Szívesen segítek ha tudok, (körmeim, és mindenem ápolt, higiénikus, tiszta...
))

Kedves Zsuzsa küldj fényképet magadról, és írd le, hogyan szeretnéd megvalósítani...
Szívesen segítek ha tudok, (körmeim, és mindenem ápolt, higiénikus, tiszta...
))
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 07. 03. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 10:18

Szeretkezni akarok....hosszan...lágyan....öszintén.....szenvedéllyel.....
Esetleg nyalni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 03. kedd 17:05

Törölt felhasználó (898996)

hátulról vki dugjon, közben szopjak vkit.... ez most igazán vágyam!
Cegényke. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 12. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 12. csütörtök 11:11
Törölt felhasználó (893602)

Egyszer bohó fiatal koromban belepi....tem egy csajom seggébe. Azt az ábrázatot soha nem felejtem el, amikor kihúztam a farkam és két másodperc múlva zuhatagként jött vissza az anyag. Azt sem tudta, hirtelen mi történt, de egy hétig szóba sem állt utána velem. Ezt mondjuk most újra átélném. Pedig akkor az egyszer magamnak vertem ki a végén, mert rögtön bevonult a fürdőszobába
))

Törölt felhasználó (881136)

Bemenni a benzinkútra a két rohadt helyes kutas pasihoz...és jól televágatni magamat velük
Röviden tömören ennyi...

Röviden tömören ennyi...
a még most alvó páromra rácsapni.....de lehet meg is teszem
Röviden tömören ennyi...

Röviden tömören ennyi...