egy gloryhole szerű helyzetbe leszopatni a feleségem
/de csak gumiba ,mert fő az egészség / . vagy vak sötétbe , bekötve a szeme és a másik srácnak is bekötve a szeme / azaz senki nem lát senkit ,max én / és egyszerre leszopna minket.

Láb erotika nagyon érdekelne egy hölggyel még ha "normál" szex nem is lenne belőle a végén. Nem tudom a nőket mennyire izgatja fel ez a dolog
holnap dél előtre egy párt szexelni párcsere enyhe bi mindkét részröl kecskemét környékéröl
Vágyak,azok vannak,csak nagyon nehéz őket megvalósítani!!
Nagy cicik, szőrös puncival! :P
Leginkább egy hatalmas, hájas asszonyság zsírpárnái között lubickolnék.
A párommal gyakran nézünk 3-as filmeket 2ff-1l, ilyenkor belegondolunk milyen lenne benne lenni! Biztos nagyokat élveznénk! Egyre nagyobb a vágy!
Na igen erre kell is várnod egy darabig,úgyhogy sok türelmet és szerencsét kívánok
mondjuk a pasinak ezt a részét csak az eggyüttlét után fogod megismerni,de addig is élvezheted őket és utána szelektálhatsz
(Ez egy válasz Fruzsi1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 14:43

Esztergomi pasit keresek vágyaim teljesitésére!
Többi az adatlapomon...

Nem olyan magas az a mérce..normális férfit keres!
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 15:36

Magasra tetted a mercet Fruzsi, de az nagyon szimpatikus volt, hogy KIVAROD!
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal...
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal...
Imádom a nálam érettebb Nőket, mennyi érzés lenne ha egy olyannal találkoznák akit izgat ha atestére élvezek, vagy a harisnyás lábára, mielőtt szeretkezünk....
Magasra tetted a mercet Fruzsi, de az nagyon szimpatikus volt, hogy KIVAROD!
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal... (Ez egy válasz Fruzsi1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 18. hétfő 14:43
Sok sikert, aztan majd beszamolhatnal... (Ez egy válasz Fruzsi1 üzenetére (2013. 11. 18. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Többi az adatlapomon...

Többi az adatlapomon...

Én a barátnőm szeretném rá venni más fiúk bevonására csak egy jó helyzet kéne meg a megfelelő partner, előttem szopná le és dugja meg és közben szopja a faszomat

Sziasztok!
Én,egy kedves és gyengéd,bi barátnőre vágyom.
Én,egy kedves és gyengéd,bi barátnőre vágyom.
izgat mást is ha a nejét a szeme láttára egy masszőr kézzel elélvezteti?élt át valaki már ilyet?
swinger klub csodákra képes
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2013. 09. 01. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 01. vasárnap 08:44

Sziasztok!
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény f***u férfiembert 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!!
Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
üdv: M&Zs
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény f***u férfiembert 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!!

Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
üdv: M&Zs
7-es busz reggel 8-kor?
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2013. 11. 05. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 05. kedd 19:59

Egy csinos tinit,magassarkú fekete csizmában és feszülős nadrágban olyanban amiben még a punciját is látom,gyönyörű kis pofival és ártatlan boci szemekkel!Úgy megropogtatnék már egy ilyen kis tündért

Megduni egy shemalt:P
Egy csinos tinit,magassarkú fekete csizmában és feszülős nadrágban olyanban amiben még a punciját is látom,gyönyörű kis pofival és ártatlan boci szemekkel!Úgy megropogtatnék már egy ilyen kis tündért

Törölt felhasználó (809304)

Az otlet mindenkepp izgalmas.....Vajon melyikotok irhatta??