VÁGY. Na az van. Szeretném a pasim belémélvezne és kinyalna, most erre vágyom.................
Lennék a pasid oda élveznék ahova csak akarod utána és előtte kinyalnám a puncid
)
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2013. 01. 22. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 22. kedd 17:22

VÁGY. Na az van. Szeretném a pasim belémélvezne és kinyalna, most erre vágyom.................
én megmondom öszintén ,velem már bármit csinálhatnátok csajok ,,,,,,,
Egyszer szeretnék egy hölgy előtt zenére vetkőzni,esetleg meztelenül takarítani,végül masztizni...
Bp-párhoz ..szombaton...jól meglovagolna(tatnám)a feleséged!!!üzizzetek
Örülök neki!
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 28. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 28. péntek 19:40

Azt hiszem hamarosan teljesülnek a vágyaim! Találtam egy csodás párt és hamarosan találkozunk!

Azt hiszem hamarosan teljesülnek a vágyaim! Találtam egy csodás párt és hamarosan találkozunk!

mmmm, egy finom, szenvedélyes szendvics jól tudna esni...

Én nőkkel dolgozom egy irodában és mindig is vágytam ilyesmire!! Te közben faarccal végeznéd a munkádat!
Én meg közben a puncinedvedtől síkos ujjamat dugnám a popsidba áááhhhh...
Eddig egyszer adatott meg ilyen, de igazából az is az asztal felett volt... (Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 27. csütörtök 14:32

Eddig egyszer adatott meg ilyen, de igazából az is az asztal felett volt... (Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki bemászhatna az íróasztalom alá és alaposan kinyalhatna
Eetleg közben az ujjaival análisan izgatna!

Jelenleg szeretnék egy nőt akivel eljátszhatnám a kényszerfranciát.

Nem feltétlenül, de így gyorsabb és olcsóbb.
(Ez egy válasz zola43 üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 27. csütörtök 23:24

Szerintetek ha tini pinát szeretnék dugni az én koromban csak fizetősön gondolkodjak?
Szerintetek ha tini pinát szeretnék dugni az én koromban csak fizetősön gondolkodjak?
Egy hatalmas csiklójú nőt szétnyalni, szétszopkodni majd jól megkefélni.
Röviden tömören ennyi.
Jelentkezők?
Röviden tömören ennyi.
Jelentkezők?
Mondhattad volna korábban picit.. Dunakeszin vagyok
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Vácon van az az íróasztal
Megkereshetnéd!
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol az az íróasztal? Keresem, de nem találom!
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Bemászni egy íróasztal alá,feltolni a szoknyát,félrehúzni a tangát,kinyalni a nőt,és közben ujjazni a popsiját!
Kell ennél jobb?
Csak több......
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 02. 27. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kell ennél jobb?
Csak több......

Ezzel egyet tudok érteni!
Pláne, hogy nemrég volt szerencsém összehasonlítást is végezni és hát a hazai pálya hagy már kívánnivalót maga után! (Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2014. 02. 26. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 26. szerda 09:59
Pláne, hogy nemrég volt szerencsém összehasonlítást is végezni és hát a hazai pálya hagy már kívánnivalót maga után! (Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2014. 02. 26. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

azt a vérmérsékletü nőt visszakapni akibe beleszerettem...és h ne érezze kötelezőnek a sexet...

Nekem is