Feleségem mesélte, hogy a minap a metrón utazva egy fiatal srác úgy kapaszkodott, hogy a melléhez hozzáért, először azt hitte véletlen ezért odébb lépett egyet, kis idő múlva ismét érezte....Mivel bejött neki hagyta egy picit, viszont sajnos oda is ért ahol le kellett szálljon a srác meg utazott tovább......
Azóta erről fantáziálok, hogy kár nem szedte fel vagy legalább ismerkedtek volna.
Azóta erről fantáziálok, hogy kár nem szedte fel vagy legalább ismerkedtek volna.
Ez így szépen hangzik
(Ez egy válasz Donort üzenetére (2024. 06. 05. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 10:34

Feleségem mesélte, hogy a minap a metrón utazva egy fiatal srác úgy kapaszkodott, hogy a melléhez hozzáért, először azt hitte véletlen ezért odébb lépett egyet, kis idő múlva ismét érezte....Mivel bejött neki hagyta egy picit, viszont sajnos oda is ért ahol le kellett szálljon a srác meg utazott tovább......
Szeretnék egyszer egy idegen nőt spontán kínyalni.
kiprobálni,milyen kiverni egy méretes farkat
kiprobálni,milyen kiverni egy méretes farkat...
Találtál már partnert?
(Ez egy válasz Perverz férj üzenetére (2024. 05. 24. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 24. péntek 08:02

Szeretném idegen faszra húzatni a feleségem a saját ágyunkban.
A legrégebbi fantáziám a hármas, 2F 1N felállásban, hetero alapon a hölgy örömére

Jó lenne találni már egy Selfsucker-t!
Ez csak jó lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 07:05
Törölt felhasználó (4682248)

Méretes pasit szopni egy nagymellű teltebb nővel.
Akkor mar ketten vagyunk....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 07:05
Törölt felhasználó (4682248)

Biszex lányt hármas örömökre.
Én is ilyen nőt szeretnék majd
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 19:06

Azt tudom megadni nekik hogy, nyitott vagyok rá, hogy meg élje a vágyait mással, számára ez úgy izgató ha más használja és mocskosnak és ribancnak érzi magát ettől, és az spanolja az egészben talán a legjobban, hogy utána én vissza szerzem őt vagyis, hogy is mondjam birtokba veszem.
Egy csokolozo pár szajaba tennem
Vagyunk így páran… én sajnos csak vágyban…
Azt tudom megadni nekik hogy, nyitott vagyok rá, hogy meg élje a vágyait mással, számára ez úgy izgató ha más használja és mocskosnak és ribancnak érzi magát ettől, és az spanolja az egészben talán a legjobban, hogy utána én vissza szerzem őt vagyis, hogy is mondjam birtokba veszem.
(Ez egy válasz LickYourPusssy üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 17:16

Még reggel volt, amikor írtam és leragadtam a szubnál
már értem, de akkor is irigyellek

Még reggel volt, amikor írtam és leragadtam a szubnál
már értem, de akkor is irigyellek
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 10:46

Mármint mit? Etikus nonmonogám kapcsolatban vagyunk, vadászhat , szabad neki, az persze más kérdés hogy talál e olyan pasit aki bejön neki, eddig 2 vadászata volt, egyikből nem lett közelebbi megismerkedés, másikból igen.
Természetesen

Egy jól tele élvezet puncit kinyalni