A párom szopás után mindig kézzel élvezett el imádja nézni a kilövelést, mikor közeledem az orgazmushoz akkor lelassít és jó hosszan élvezett el ami hihetetlen jó érzés… ha csak rá gondolom erre kő kemény leszek. Ma is ezt fogom kérni tőle. Persze egy alapos punci nyalás után. Hmmm
Megismerkedni 40+ àpolt igènyes hàzaspàral !
Tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 23. csütörtök 19:15
Törölt felhasználó (4743099)

Két pasi keféljen egyszerre punciban
Szeretném idegen faszra húzatni a feleségem a saját ágyunkban.
Az utóbbi időben nagyon izgat hogy ketten vagy akar többen kefeljuk szét a párom! Mondtam már neki próbálom rávezetni de elég döcögős valakinek tapasztalat ?
Én szívesen kinyalnék hölgyet sex nélkül.
Egy szőrös puncis (érett) nő nekem is nagy vágyam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 22. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 22:16

Törölt felhasználó (869024)

Szőrös puncis, szőrös hónaljú párral, nővel ismerkedni.
Csak természetesen!
Csak természetesen!
Két pasi keféljen egyszerre punciban
Meleg dolgokban járatlan, de kivancsi heteró pasi szőrös farkát masszírozni amíg el nem élvez.
Bi férfitagú házaspárnál hosszútávú házibarát lenni .
A legnagyobb vágyam, hogy anyósom letérdeljen elém, összefogja a fekete hosszú haját, lehúzza a nadrágomat, és tövig szopjon. Kutya pózban megdugni,és élvezeti nyalni.
A legnagyobb vágyam, hogy anyósom letérdeljen elém, összefoglaló a fekete hosszú haját, lehúzás a nadrágomat, és tövig szóljon. Kutya pózban megdugni,és élvezeti nyalni
Huhhh igen ez nagyon izgat engem is!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 17:37

Pár napra elmenni egy olyan helyre a nejemmel ahol legalább két apartman van. Dézsával szaunával stb A második apartmanban lenne mondjuk "véletlenül !!!" egy két fiatal srác akik naturisták. Így nekünk is meztelenül kellene szaunázni, dézsázni. Aztán megpróbálnák elcsábítani a nejem! Akit természetesen én bátorítanék!
Szőrös puncis, szőrös hónaljú párral, nővel ismerkedni.
Csak természetesen!
Csak természetesen!
Igen! Ő a gyenge pont! A meztelenkedésben biztos benne lenne mert már többször voltunk nudizni. De elmenni szerintem esetleg egy masszázsig merne elmenni.
(Ez egy válasz légiós113 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 18:24

Igényel némi szervezést a megvalósítás, de nem lehetetlen összehozni.Előtte azonban mindenképp érdemes az asszonynál puhatolózni óvatosan , hogy nem zárkózik e el teljesen egy ilyen többes dologtól,mert ha igen, akkor teljesen felesleges energiát beleölni.Amennyiben nem utasítja el kategórikusan, ellentmondást nem tűrően, akkor ha van benne egy kis kíváncsiság, könnyen előfordulhat, hogy pláne ha a "véletlen helyzet" lehetővé is teszi, és a fiúk is tetszenek neki, belemegy. Soktényezős dolog ez ami elsülhet jól és rosszul is. Ez egyébként nekem is vágyam, megnézném a nejem más pasival, akár pasikkal, passzív, vagy aktív részvétellel. Sokszor fantáziálok ilyesmiről.
Igényel némi szervezést a megvalósítás, de nem lehetetlen összehozni.Előtte azonban mindenképp érdemes az asszonynál puhatolózni óvatosan , hogy nem zárkózik e el teljesen egy ilyen többes dologtól,mert ha igen, akkor teljesen felesleges energiát beleölni.Amennyiben nem utasítja el kategórikusan, ellentmondást nem tűrően, akkor ha van benne egy kis kíváncsiság, könnyen előfordulhat, hogy pláne ha a "véletlen helyzet" lehetővé is teszi, és a fiúk is tetszenek neki, belemegy. Soktényezős dolog ez ami elsülhet jól és rosszul is. Ez egyébként nekem is vágyam, megnézném a nejem más pasival, akár pasikkal, passzív, vagy aktív részvétellel. Sokszor fantáziálok ilyesmiről.
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 17:37

Pár napra elmenni egy olyan helyre a nejemmel ahol legalább két apartman van. Dézsával szaunával stb A második apartmanban lenne mondjuk "véletlenül !!!" egy két fiatal srác akik naturisták. Így nekünk is meztelenül kellene szaunázni, dézsázni. Aztán megpróbálnák elcsábítani a nejem! Akit természetesen én bátorítanék!
Vágyam megismerkedni egy párral vagy hölgyel ès elöttük maszturbálni.
Több potens férfi a saját házunkban dugná a duci feleségem egész hétvégén ... végig meztelenül lenne...
az igazán őszinte vágy
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 12. vasárnap 22:28

Törölt felhasználó (869024)

Elszökni Spanyolba, örökre.