Együtt szopni 1-2 szép farkat. Naaa az izgi lenne
Vágyam hogy végig nézem egy pár szeretkezését csak is diszkréten.
Egy lassú, elnyújtott kézimunkát kapni egy csinos travitól vagy lánytól.

Adatlapom őszinte vágyam.
Találni olyan kapcsolatot amit leírtam ott.
Remény hal meg utoljára.

Találni olyan kapcsolatot amit leírtam ott.
Remény hal meg utoljára.

Biztos találsz ilyet
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 09:56

Ha egy idősebb nagyobb farkú pasi elcsábítaná a párom és 3 asban megadnánk neki minden jót!
Ha elmegy egy vonat, jön a másik
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 16:15

Szia ez nàlam is vàgy , de nem korfüggő, de sajna úgy èrzem ez a vonat el ment
Én is imádom,külföldi munka miatt most pár hónap kimaradt,de alig várom hogy újra átèljük.Főleg ha találunk kèt pasit egyszerre a kiéhezett puncijának.Háromszor élveztem el csak attól hogy néztem ,közben megkérdezi hogy tetszik a látvány?Isteni,legjobb.
Huu jobban megfogalmaztad a vágyam mint én magam...
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 09:53

A feleségemmel szemezni, mikozben tövig süllyed egy idegen faszban. Végignézni azt, ahogy levetkőzi a hűtlenség tudatát és átadja magát a fülledt kéjnek. Oda bújni mellé és megkérdezni tőle, hogy milyen érzés? Fogni a kezét és simogatni, miközben nyögdécselve elélvez. Majd a végén átölelni és megpuszilni a zsibbadt csiklóját…
Szerelmeskedni egy extrém méretű,200 kg feletti nővel. Fél karomat odaadnám egy ilyen hölgyért.....
A feleségemmel szemezni, mikozben tövig süllyed egy idegen faszban. Végignézni azt, ahogy levetkőzi a hűtlenség tudatát és átadja magát a fülledt kéjnek. Oda bújni mellé és megkérdezni tőle, hogy milyen érzés? Fogni a kezét és simogatni, miközben nyögdécselve elélvez. Majd a végén átölelni és megpuszilni a zsibbadt csiklóját…
Nagyon kipróbálnám, milyen egy pasit leszopni. Kézbe venni a farkát, majd a számba. Érezni milyen, ahogyan keményedik és rángatózik!

Egy haverommal a barátnőjét ketten dugtuk. Egyszerre és felváltva. Elképesztő élmény volt egyszerre ketten benne lenni, gyakorlatilag állandóan élvezett a lány. Sajnos külföldre költöztek, de újra kipróbálnám.
Pár pohár bor után, egy árnyékos szobában, átadnám magam egy pasinak, aki azt tenne velem amit akar. Használna, élvezkedne rajtam,velem, ujjazna, szopatna, megdugna, és ezt egész délután....
Egy vékony ,alacsony testalkatú nőt a farkamra húzni és élvezkedne rajta!
Szeretnék egy belevaló párhoz csatlakozni a hölgy örömére vagy két belevaló csajjal egy kemény éjszakát végig dugni!
Sziasztok. Jó lenne egy bi párral lánnyal vagy fiúval eltölteni egy kellemes éjszakát!
A feleségem elhomályosuló tekintetére, ahogy rám néz, és hörgő hangjára, miközben egy másik férfi elégíti ki, és használja a testét! Sajnos mára ez már csak emlék.....
sikerült kiélni vagy megvalósítani ezt a vágyad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 11:20

Törölt felhasználó (4730698)

na most a vágyam, hogy orálisan lefejjem a férjem teljesen,, mélytorokkal, végig, utolsó cseppig, de nemsokára ez így is lesz, mivel kb délben hazaér
nem ússza meg, így már ez nem csak vágy lesz
nyelni akarom az összes finom spermáját

Egy sexy nő testére,kezeinek finom érintésére,csodás ajkaira vágyom.

Vágyom arra hogy egy idegen nő orálisan kielégitsen és a feleségem végig nézné.