Ha feleségemet egy wellness nyaralás alkalmával,pár férfi tagja,vagy masszőr megpróbálná elcsábítani,(ami nem könnyű)és megleshetném ahogy mással szexel.
Párral lenni. Illetve egy hosszú távú sexkapcsolat egy elhanyagolt hölgyel anyukàval sexi nagymamát. Orgazmust okozni és mosolyt csalni egy szomorú sexèhes arcra.
Sziasztok ,ki hogyan beszélte rá a feleségét a hármas szexre ?Tanácsot szeretnék kérni .
Arra vágyom,hogy Gennyzsákszem nappalijába újra vagány Csajok jöjjenek,felpezsdíteni a dolgokat!!!
Arra vágyom, hogy újra a számon érezzem a legcsodálatosabb nőt
Öszintén vágyom rá hogy ujra élvezésig nyalhasam más feleségének barátnőjének punciját.Az sem baj ha férj éppen dugja.
De még akár lehet benne részed,nem tudni
)))
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2023. 11. 09. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 09. csütörtök 11:58

Párszor volt benne részem. Mármint nem a feleségedben
))) hanem az igazi spriccben. Az első alkalommal igen csak meglepődtem, amikor nyalakodás közben kaptam belőle. Viszont azóta ez az egyik kedvenc játékom, imádom amikor ilyenkor úgy remeg, vibrál a punci, hogy szinte fel akar robbanni.
Sajnos mostanában nem kaptam ebből a jóból, pedig nagyon vágyok rá.
...viszont sajnos azt is tapasztaltam, hogy vannak olyan nők, akik ezt nem merik felvállalni, mert cikinek tartják. Kár érte.

...viszont sajnos azt is tapasztaltam, hogy vannak olyan nők, akik ezt nem merik felvállalni, mert cikinek tartják. Kár érte.
Olyan párt találni akikkel közösen össze lehetne hozni 2 páros +3-4 pasis bulit.
Párszor volt benne részem. Mármint nem a feleségedben
))) hanem az igazi spriccben. Az első alkalommal igen csak meglepődtem, amikor nyalakodás közben kaptam belőle. Viszont azóta ez az egyik kedvenc játékom, imádom amikor ilyenkor úgy remeg, vibrál a punci, hogy szinte fel akar robbanni.
Sajnos mostanában nem kaptam ebből a jóból, pedig nagyon vágyok rá.
...viszont sajnos azt is tapasztaltam, hogy vannak olyan nők, akik ezt nem merik felvállalni, mert cikinek tartják. Kár érte. (Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 01:11

...viszont sajnos azt is tapasztaltam, hogy vannak olyan nők, akik ezt nem merik felvállalni, mert cikinek tartják. Kár érte. (Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk imad spriccelni a feleségem,többszőr egymás után is...csak legyen aki birja élveztetni...

Családi szerepjáték mindenféle verzióban

Többess is izgatna?
Nálunk imad spriccelni a feleségem,többszőr egymás után is...csak legyen aki birja élveztetni...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 11. 03. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 11:14

Olyan nővel lenni aki tudd spriccelni és azt mind nyelhetnem
Ilyen talan nincs is
Ilyen talan nincs is
Régebben voltam ilyenen és tetszett. Egy fiú társaság hívott meg , szülinapi partyba . 8 vendég ,plusz az ünnepelt.
...de voltam így legénybúcsun is . Egy baràtunknak szervezték férjemék nàlunk. (Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 11. 07. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
...de voltam így legénybúcsun is . Egy baràtunknak szervezték férjemék nàlunk. (Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 11. 07. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden nő képes spriccelni, csak nem mindegyik talál olyan férfit, aki képes eljuttatni addig. Van olyan nő aki saját magáról sem tudja, hogy képes rá. Több mint gondolnád
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 11. 03. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 03. péntek 11:14

Olyan nővel lenni aki tudd spriccelni és azt mind nyelhetnem
Ilyen talan nincs is
Ilyen talan nincs is
Egy ilyenbe én is elmennék. Hol van ilyen buli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 22:42
Törölt felhasználó (916769)

Imàdok Házibuliban felszolgálni tangában, kis csizmában .
Imàdok Házibuliban felszolgálni tangában, kis csizmában .
Találni egy velem egykorú sportos hölgyet, valakit aki finoman beleül a farkamba, vagy Én húzom rá, tartva a szemkontaktust - erre brutálisan gerjedek, meg a kissé trágár beszédre közben -, lassan, nem kell hogy nagyon nedves legyen, inkább csusszanjon kicsit nehezebben, majd jól belefolyni a puncijába. Uhhh, imádnám és maximálisan viszonoznám is

Nekem még az sem lenne baj, ha nem lenne (annyira) perverz...
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2023. 11. 01. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 09:04

Megismerni egy kellemes megjelenésű, intelligens, 40-50 év közötti, komoly, perverz nőt...