Törölt felhasználó (4447572)

Más pasi után kinyalni a páromat.
60plusszos nővel sexelni a párja előtt
Kellemes tud lenni. Imádtam
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 18:14

Egy olyan buliban szórakozni, ahol egyedül én lennék nő és 5-6 pasi akiknek felszolgálnék és tetszés szerint jól érezném magamat velük. Egymás után, felváltva, többesben, ahogy jönne a dolog.
Egy olyan buliban szórakozni, ahol egyedül én lennék nő és 5-6 pasi akiknek felszolgálnék és tetszés szerint jól érezném magamat velük. Egymás után, felváltva, többesben, ahogy jönne a dolog.
Házibarát vagyok egy párnál, és sűrűbb aktusra vágyom velük, akár heti szinten.
Ámen
Ámen
Két véglet. Nagyon fiatal fiúkkal többes ,vagy 60+ős pasik.
Találni 1 olyan nőcit, aki legalább annyira ügyes,mint 1 rossz&aljas KV-automata..
Már párszor megéltünk közösen minden földi jót a párommal, de ami most mindkettőnket felizgat, az +2 bi srác lenne.
Azaz 3 férfi 1 nő, mindenki mindenkivel!
Azaz 3 férfi 1 nő, mindenki mindenkivel!
Nálunk is volt párszor, hogy kettesben voltak a barátunkal, főleg amikor szabadtéri össze jövetelük volt
Én csak a végére értem oda... élvezetes volt!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 31. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 12:07

Engem egyre jobban foglalkoztat és izgat az ,hogy a párom külön elhívja a harmadik felet. Aztán ott adnak egymásnak, amíg én melozom például. Természetesen ezt felveszik nekem videókra. Aztán mikor haza érek csak annyit mondjon most te dugj meg engem,vagy én szoplak le mint xy-t. Hármas szex során is rettentően izgat ha más farka van benne és más farkát szopja. Így ez egy hatalmas élmény lenne.
Eglovagolnivegy nem nagy nem vastag faszt
Párnál szex közben matatnék, beszállás nélkül.Izgat a dolog!
Megnézném lányok, asszonyok masztiját.
Tetszik nagyon
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 31. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem egyre jobban foglalkoztat és izgat az ,hogy a párom külön elhívja a harmadik felet. Aztán ott adnak egymásnak, amíg én melozom például. Természetesen ezt felveszik nekem videókra. Aztán mikor haza érek csak annyit mondjon most te dugj meg engem,vagy én szoplak le mint xy-t. Hármas szex során is rettentően izgat ha más farka van benne és más farkát szopja. Így ez egy hatalmas élmény lenne.
Az is jó lenne,ha valaki videóra venné amikor keményen megdugja.
(Ez egy válasz bikíváncsi1 üzenetére (2023. 11. 01. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez izgatóan hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 29. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (4447572)

Más pasi után kinyalni a páromat.
Megismerni egy kellemes megjelenésű, intelligens, 40-50 év közötti, komoly, perverz nőt...
Megkapni egy hölgy finom szexi tangáját.
Szőrös punci, szőrös hónalj nyalás.
Hú az remek lehetett, hát ezt is át élném így szívesen.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 10. 31. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 14:37

Mi egy régi baráttal csináltunk ilyet én még dolgoztam, előbb érkezett, én mondtam a páromnak, hogy nyugodtan kezdjék el. Mire hazaértem, ledobált ruhák a földön a hálóban nyőgések, épp a második kör végére értem haza, feleségem rám nézett: jajj a férjem! Aztán nagy röhögés

Mi egy régi baráttal csináltunk ilyet én még dolgoztam, előbb érkezett, én mondtam a páromnak, hogy nyugodtan kezdjék el. Mire hazaértem, ledobált ruhák a földön a hálóban nyőgések, épp a második kör végére értem haza, feleségem rám nézett: jajj a férjem! Aztán nagy röhögés