60 plusszos érett hölggyet kipróbálni kényeztetni.
Párral szexelni mindenki -mindenkivel alapon hosszútávra olyan házibarát lennék / lehetnék / teleélvezett spermás puncit kinyalni /
A páromnak volt-van egy nagy vágya amit már sajnos èn nem tudok teljesiteni,a szègyenèrzete miatt soha nem mondta mig aktivan bennevoltam minden fèla felállásu kapcsolatban,pedig lett volna alkalma!Röviden,ki szerette-szeretnè probálni,hogy miljen amikor a lány háttal lovagol a fiunak ès ő nyalogatja a csikolját...
Megismerkedni egy normális bi párral.
Maszkban lekúrni több nőt aki erre vágyik.
Szolga lány, az kellene nekem
18-22 közötti. Amint megérkezik már vetkőzhet is, csak egy fekete tanga lehetne rajta. Csak négykézláb közlekedhetne a lakásban. Kezdésnek agyon fogdosnám aztán kézi kefével felsöpörné a padlót, ha végzett a lábamhoz leülhet. Akkor már faszozhatna kicsit. Élvezésig szopatnám vele a faszom aztán mehet mosogatni.
Ha végzett jöhet a kv, cigi és közben keményre szopja a farkam, majd seggbe baszás. A lakásnak ragyogni kell mire az asszony haza ér. A jól végzett munka örömére punci döngetéssel zárunk. Aztán öltözik és megy.

18-22 közötti. Amint megérkezik már vetkőzhet is, csak egy fekete tanga lehetne rajta. Csak négykézláb közlekedhetne a lakásban. Kezdésnek agyon fogdosnám aztán kézi kefével felsöpörné a padlót, ha végzett a lábamhoz leülhet. Akkor már faszozhatna kicsit. Élvezésig szopatnám vele a faszom aztán mehet mosogatni.
Ha végzett jöhet a kv, cigi és közben keményre szopja a farkam, majd seggbe baszás. A lakásnak ragyogni kell mire az asszony haza ér. A jól végzett munka örömére punci döngetéssel zárunk. Aztán öltözik és megy.
Na igen.
Ez jo kis kalandnak tűnik.
Fel idézett bennem egy pár ilyen kalandot
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 10. 18. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 12:08
Ez jo kis kalandnak tűnik.
Fel idézett bennem egy pár ilyen kalandot

Több téma felé is érdeklődünk mostanában...
69-es orál közben a párom egy nagyfarkú férfi dugja, időnként a számba is átteszi, majd a végén a popsira élvez amit én tovább nyalok,
Párom egyszerre kapjon 3 farkat, azaz a szája, puncija, popsija egyszerre ki legyen tömve,
Ugyanez, csak a két farok a punciban egyszerre,
Kezét hátrakötve három pasit végezzen ki szájjal, s mindenki a szájába, arcára mellére élvezzen,
és végül egy helyes igényes pasit ketten végezzünk ki szájjal, s a végén a szánkba élvezzen, majd mi az eredménnyel csókolózzunk...
69-es orál közben a párom egy nagyfarkú férfi dugja, időnként a számba is átteszi, majd a végén a popsira élvez amit én tovább nyalok,
Párom egyszerre kapjon 3 farkat, azaz a szája, puncija, popsija egyszerre ki legyen tömve,
Kezét hátrakötve három pasit végezzen ki szájjal, s mindenki a szájába, arcára mellére élvezzen,
és végül egy helyes igényes pasit ketten végezzünk ki szájjal, s a végén a szánkba élvezzen, majd mi az eredménnyel csókolózzunk...
alaln egy 35-45 éves nőt akivel kellemesen eltöltenénk heti 1-2 alkalmat smile Csupan ennyi a vágyam....
Miért nem megy bele? Nem volt neki jó élmény?
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 05:43

Bárcsak a feleségem belemenne ,hogy a nagyfaszú barátom megint megkefélné .Nagyon jó volt hallani és nézni őket .
Bárcsak a feleségem belemenne ,hogy a nagyfaszú barátom megint megkefélné .Nagyon jó volt hallani és nézni őket .
Én is csatlakozom!
(Ez egy válasz peekersecret üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekm sok vágyam van, főleg a light Bdsm és cuckold vonalon. Ami most épp mozgatja a fanzáziám, az, hogy egy párral vagyok -A pasi teljesen felöltözve, az ágy mellett ül egy székben, miközben én a barátnőjét bekenem olajjal, és masszirozni kezdem. Ahogy kezdünk belejönni, bilincset és szemtakaról adok a nőre, négykézlábra parancsolom az ágyon, és nyalni kezdem a fenekét. Aztán, amikor már eléggé elő van készitve, vibrátoros anal plugot játszok bele. Itt a pasi már elöveszi a farkát, nem beszél, csak maszturbál. Közben én mondom a nőnek, mit csináljon, magam elé térdeltetem, és szopatni kezdem. Amikor a pasi már elég közel van, kérem, hogy jöjjön az ágyhoz, és élvezzen a nő szájába, miközben én dugom a punciját (az anál dugo még mindig rezeg a popsiban) aztán amint nő is elélvezett, én is szájába, arcára megyek el, és megdicsérem milyen úgyes kislány volt

Igen, ez nekem is bejön+
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 18. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 10:57
Törölt felhasználó (3062242)

Vágynak vágy viszont olyan vágy amit egyszer már átéltem és még mindig vágyom rá hogy, a párom a hasamon feküdjön fogjam a lábait nagy terpeszben a levegőben és egy másik pasi keményen megdugja.
ezzel tudok azonosulni, ez engem is érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 15:04

Törölt felhasználó (4019742)

Sziasztok. Nekem az egyik vágyam az, hogy 32 évesen egy kb 60-as korához képest csinos igényes hölgyet kielégítsek!

Nekem pont fordítottan, jól el moziznánk a feleségeddel, nagyon megnézném már hogy megkefélik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 15:49
Törölt felhasználó (4682032)

Sziasztok!
Bennünket a cuckold izgat, olyan formában, hogy feleségem nézi és simogatja magát, miközben rongyosra kefélem az aktuális hölgyet. Ha csatlakoznál vagy lenne vki aki kölcsönadná a saját hölgyét, mindenféle megkeresést szívesen veszünk. R&A
Bennünket a cuckold izgat, olyan formában, hogy feleségem nézi és simogatja magát, miközben rongyosra kefélem az aktuális hölgyet. Ha csatlakoznál vagy lenne vki aki kölcsönadná a saját hölgyét, mindenféle megkeresést szívesen veszünk. R&A
Sziasztok!
Ezt a hozzászólást lehet még fűszerezni picit...
Mondjuk azzal, hogy olyan írjon levelet, aki megfelel a keresésnek,
Az már csak hab lenne a tortán, ha nem sütne a levél tartalmán, hogy a nagy része egy sablon, és mondjuk a vége kicsit testre van szabva... de az már tele helyesírási hibával
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 10. 18. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk azzal, hogy olyan írjon levelet, aki megfelel a keresésnek,
Az már csak hab lenne a tortán, ha nem sütne a levél tartalmán, hogy a nagy része egy sablon, és mondjuk a vége kicsit testre van szabva... de az már tele helyesírási hibával

Sziasztok. Nekem az egyik vágyam az, hogy 32 évesen egy kb 60-as korához képest csinos igényes hölgyet kielégítsek!

Hali.
Jól látom hogy mindketten ezekre vágytok? Majdnem hasonlóak az Én vágyaim is,de sajnos csak egyedül vagyok vele a párom még nincs benne. (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 10. 18. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 12:08
Jól látom hogy mindketten ezekre vágytok? Majdnem hasonlóak az Én vágyaim is,de sajnos csak egyedül vagyok vele a párom még nincs benne. (Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2023. 10. 18. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Több téma felé is érdeklődünk mostanában...
Perfect! EPIC hozzászólás, de beletrafált
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2023. 10. 13. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 14:47

Nekem van egy óriási vágyam:
Ha valakinek jelentkezik az ember a hirdetésére írjon már vissza legalább annyit, hogy Te paraszt nem téged kereslek!
Ha valakinek jelentkezik az ember a hirdetésére írjon már vissza legalább annyit, hogy Te paraszt nem téged kereslek!