Hogy végre el tudjak küldeni valakinek egy emailt.

Kár hogy domináns szóló pasi nem jöhet szóba! :-(
(Ez egy válasz Kejencpar üzenetére (2018. 10. 24. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 21:25

Egy házaspárral hárman lerendezni a feleségem, úgy, hogy ő ki van kötözve, alárendelt szerepben mindhármunkat szolgálva, addig izgatva, dugva, nyalva, amíg nem könyörög, hogy hagyjuk abba.
Egy házaspárral hárman lerendezni a feleségem, úgy, hogy ő ki van kötözve, alárendelt szerepben mindhármunkat szolgálva, addig izgatva, dugva, nyalva, amíg nem könyörög, hogy hagyjuk abba.
Találni végre a közelemben...egy intelligens,értelmes/érzelmes, humoros, (az sem baj, ha az Úriember akár jóval idősebb a Hölgynél
)szexben gátlástalan,szintén szárnyaló szexuális fantáziával megáldott,és szinte tabumentes PÁR-t...Akikkel elfogadhatnánk egymást olyannak,amilyenek vagyunk... és gátlások nélkül megélhetnénk mindent,amiről fantáziáltunk ezidáig... Találni hosszútávra egy olyan Párt, a közelemben...Akiknél nem MINDEN a külcsín... és Akik őszintén el merik mondani a legmélyebb vágyaikat is a harmadik félnek, hogy azok megvalósulhassanak... és reflektálnak az enyéimre is...
Találni egy olyan Párt,Akiket VALÓBAN AZ (is),és ÚGY izgat/érdekel/vonz, ahogyan engem...Akik ha kell szofisztikált,intelligens,kommunikatív barátok...és ha kell, gátlástalan "vadállatok" a szexben... Hát...tiszta science-fiction ez a vágy...

Az èn vágyam csak annyi hogy szeretnèk találni egy olyan hölgyet vagy párt aki akikel átlehet èlni titkos vágyainkat
mit szeretnél felejteni?
(Ez egy válasz alegszarabb üzenetére (2018. 10. 23. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 23. kedd 18:18

Lenne néhány...
- jó lenne egy jót szexelni/úgy szexelni, mint mások
- jó lenne ("nomrális"
orgazmust okozni egy nőnek
- jó lenne felejteni
(Nem, nem keresek senkit.)
- jó lenne ("nomrális"

- jó lenne felejteni
Egy kis közös telefonos maszti egy kedves hölgyismerősömmel, midőn közösen fantáziálunk soha meg nem történő dolgokról

Lenne néhány...
- jó lenne ("nomrális"
orgazmust okozni egy nőnek
- jó lenne felejteni
- jó lenne ("nomrális"

- jó lenne felejteni
Annyi sztorit látni itt párokról, akiket izgat, hogy elengedik az asszonyt hancúrkodni... lennék egyszer az a pasi, akivel elengedik engedéllyel a feleséget játszani :P
Időutazásra vágyom! De nagyon szeretnék egy ágyba kerülni a megismerkedésünk korú és a mostani feleségemmel! Na jó, jöhetne az akkori 17 éves énem is a csajok örömére.

szexpartiban részt venni
Jelen pillanatban legjobban arra vágyom, hogy simogassak, masszírozzak egy telt, nagymellű nőt...
Én maradok a nőknél. Ha valakinek terhére válik az othoni felesége kielégítése, az írjon.
Egy pár mindkét tagját együtt szopatni.
A bakancslistámon szerepel egy enyhe bi kaland, érezni más farkát....
Na kihisztizted magad? Most már nem kell duzzogni. Igazítsd meg a sminked és lépj tovább! Én is azt teszem a saját "fertőmben".
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2018. 10. 18. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 18. csütörtök 05:07

Akkor ugy lezaraskent. Ha jol latom iden regisztraltal . Ne te akarjal mar itt evekkel ezelotti dolgokat embereket megrendszabalyozni. Ahogy olvasom mindenhol osztod az eszt. Mint xy aki anno itt buzizott le mindenkit elotte nap meg irt nekem h szivesen bekapna. Nehogy aztan te is lebukj . Ilyenfajta velemenyekre mint a tied itt senki nem kivancsi. Ha csak ennyit tudsz nem csodalkozz h nöt os itt kell keresned
Akkor ugy lezaraskent. Ha jol latom iden regisztraltal . Ne te akarjal mar itt evekkel ezelotti dolgokat embereket megrendszabalyozni. Ahogy olvasom mindenhol osztod az eszt. Mint xy aki anno itt buzizott le mindenkit elotte nap meg irt nekem h szivesen bekapna. Nehogy aztan te is lebukj . Ilyenfajta velemenyekre mint a tied itt senki nem kivancsi. Ha csak ennyit tudsz nem csodalkozz h nöt os itt kell keresned
Jól van már Fiúk(?)! Nem kell ebbe ennyire belemelegedni!
Bocs ,de hol is van kiirva ide,hogy csak hetero egyeneknek? A bi nem homokos az egyik szexualis vágy a masik erzelmeken alapul .Valamit tudod hany itt magat heteronak vallo es hirdeto pasi probalkozott be mar nalam ?! Tobb mint biszex . Mindeg jobb binek lenni mint anyu tudta nelkul itt mas ingyen punciat keresni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 15. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 15. hétfő 19:00
Törölt felhasználó (3587182)

Már miért lennék én náci? Tiszteletben tartok identitást és beállítottságot, de mindenki imádkozzon a saját templomában. Van itt topik bi srácoknak. Na oda valóak ezek a vágyakozások, indirekt hirdetések. Nem túlragozván a dolgot, de én még maradok hetero és ha a mások klubbjába vágyok akkor majd odamegyek.
Vagyok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 17. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 17. vasárnap 10:54

Törölt felhasználó (869472)

Jo lenne vegre egy nem kamus, a nyalasban es a spriccelo puncival tapasztalt erzeki szeretot talalni.
Ez nem is olyan egyszeru ugy tunik.....
Ez nem is olyan egyszeru ugy tunik.....