Sziasztok!
Egy tartós szeretői kapcsolat,egy szimpatikus férfivel.
Egy tartós szeretői kapcsolat,egy szimpatikus férfivel.
Teljesen egyen fuggo. Nalunk a keszulodes nagyon jo hatassal volt ra mar hetekkel az elterezett idopont elott dugtunk mindig mint a nyulak, mert a gondolattol is beizgultunk. Meg most is felall ha belegondolok.
Az esemeny maga legalabb ugyanannyi kockazatot rejt mnt lehetoseget. A legfontosabb az ket dolog. Egyik, hogy az embernek meglegyen az egeszeges onbizalma sajat kepessegeit illetoen, mert lehet, hogy a masiknak nagyobb lesz, jobban hasznalja, stb. Ettol mi nem leszunk rosszabbak. A masik legalabb ugyanennyire fontos a bizalom a tarsunk irant. Attol, hogy ott, abban a pillanatban jobban elvezi a szexet [aminek minden eselye megvan, sot remelhetoleg ugy lesz], az nem jelenti hogy el fog minket hagyni es allanoan a masik tarsasagat keresni. Hiszen gondoljunk csak bele miert is csinaljuk az egeszet? Egeszen pontosan ezert. Hogy jobban elvezzuk a dolgot mint kettesben. Az, hogy ott jobban elvezi koszonheto elsosorban maganak a szituacionak nem pedig a masik szemelyenek. A latvany, az illatok, a tiltott gyumolcs. Az tobbes egyuttlet csak szexrol szol. Ket fel kapcsolataban sokkal tobb van a szexnel. Ha pedig megis szakitasra kerul a sor a 4 es utan, akkor az bekovetkezett volna egyebkent is. (Ez egy válasz algab üzenetére (2018. 12. 08. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 08. szombat 12:59
Az esemeny maga legalabb ugyanannyi kockazatot rejt mnt lehetoseget. A legfontosabb az ket dolog. Egyik, hogy az embernek meglegyen az egeszeges onbizalma sajat kepessegeit illetoen, mert lehet, hogy a masiknak nagyobb lesz, jobban hasznalja, stb. Ettol mi nem leszunk rosszabbak. A masik legalabb ugyanennyire fontos a bizalom a tarsunk irant. Attol, hogy ott, abban a pillanatban jobban elvezi a szexet [aminek minden eselye megvan, sot remelhetoleg ugy lesz], az nem jelenti hogy el fog minket hagyni es allanoan a masik tarsasagat keresni. Hiszen gondoljunk csak bele miert is csinaljuk az egeszet? Egeszen pontosan ezert. Hogy jobban elvezzuk a dolgot mint kettesben. Az, hogy ott jobban elvezi koszonheto elsosorban maganak a szituacionak nem pedig a masik szemelyenek. A latvany, az illatok, a tiltott gyumolcs. Az tobbes egyuttlet csak szexrol szol. Ket fel kapcsolataban sokkal tobb van a szexnel. Ha pedig megis szakitasra kerul a sor a 4 es utan, akkor az bekovetkezett volna egyebkent is. (Ez egy válasz algab üzenetére (2018. 12. 08. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmmm vágyak, egy párral négyesben szexelni... Csak nem tudom milyen hatással volna a kapcsolatomra.... Valaki tapasztalat?!
Hmmm vágyak, egy párral négyesben szexelni... Csak nem tudom milyen hatással volna a kapcsolatomra.... Valaki tapasztalat?!
Nem volt még részem nagyival szexelni, hogy öszinte legyek szivesen kiprobalnam.
Mai vágyam:
Megismerkedni egy biszex férfitagú párral.
A pár férfitagját kikötözni és sokáig "kínozni"! Utána sorra kerülne mindenki, persze!
Megismerkedni egy biszex férfitagú párral.
A pár férfitagját kikötözni és sokáig "kínozni"! Utána sorra kerülne mindenki, persze!
A nagy
virgácsú Télapónak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 17:18

Törölt felhasználó (869472)

Na csak kinek? Ez itt a kerdes.
w

Hát ezért is
Meg egy nagyon kellemes hölgy társaságától.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 19:46

Meg egy nagyon kellemes hölgy társaságától.

Törölt felhasználó (3958902)

Ezért vagy ilyen szétszórt,mackó?

Ezért vagy ilyen szétszórt,mackó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 17:28

Törölt felhasználó (3927962)

Hát nem magamnak
Egynek folyamatosan,meg másoknak többfelé...

Hát nem magamnak
Egynek folyamatosan,meg másoknak többfelé...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 17:18

w

w
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:45

Törölt felhasználó (3927962)

Na majd én megmondom!
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet.
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet.
Meg a " Piroskabáttya".......

Persze , mert a Mikulás zsákjában van minden jó...
Nem tudom Te hogy vagy vele,én nem bukom a hosszú fehér szakállas fazonokra,akkor sem ha van egy csorda szarvasa
De rendben,majd azt mondjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:32

Törölt felhasználó (3947022)

De, hát Mikulásra vágyunk, csak nagyon körül írjuk

Na majd én megmondom!
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:15
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Beslamposodnak
érdekes, most egy férfi sem szól bele a témába, pedig érdekelne a másik oldal is.

De, hát Mikulásra vágyunk, csak nagyon körül írjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:16

Inkább azon csodálkozom,hogy még senki sem jegyezte meg,hogy szét trollkodjuk a topicot
Nők mellett szóhoz jutni?....

Inkább azon csodálkozom,hogy még senki sem jegyezte meg,hogy szét trollkodjuk a topicot
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:15

Beslamposodnak
érdekes, most egy férfi sem szól bele a témába, pedig érdekelne a másik oldal is.

Hááááááát, mikor rám mered egy nagy répa, más nem jön ki a számon
De be már megy
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:14

De be már megy

"hm,de szépen áll a farkad"?
Egy ilyen bóknak minden pasi örülne azt hiszem

Beslamposodnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:12

Szerencsére annyira félelmetes vagyok,hogy nem is próbálkoznak nagyon
Egyébként igen,csak az még gázabb

"hm,de szépen áll a farkad"?
Egy ilyen bóknak minden pasi örülne azt hiszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:07

Én szoktam bókolni. Bevallom, szoktam. Jó, lehet hogy az néha így nyilvánul meg: "hm, de szépen áll a farkad"... de megesik, hogy csak úgy az egész képet dicsérem, ehhhj de jó pasi
helyzet függő. Kell is a pozitív vissza jelzés mindkét oldalnak. Szavakkal és tettekkel is.

Szerencsére annyira félelmetes vagyok,hogy nem is próbálkoznak nagyon
Egyébként igen,csak az még gázabb
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:10

De az elejen divat. Amig probalnak a kozeledbe kerulni, aztan meg mar nem annyira.