Kirandulni egy kedves hölggyel Pest könyékén majd ha ugy alakulna és megkivannank egymast akkor vad csókok közepette megszabadulnank a ruhainktol .....

Nő előtt szopni
Sziasztok ! Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen vonalon szívesen nyújtanék segítséget sorozat készítésében hölgyeknek, pároknak akár mint passzív akár mint aktív résztvevő. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed ne habozz írj privit.
Én is jelentkezem, ha valóban kerestek.
(Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2019. 02. 20. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 18:03

nekünk a leirtak alapján pont jo lennél ha veszprémben laknál!!!

Találni egy csinosan molett masszőrlányt,aki mindkettőnket megmasszírozna.. és akár tovább is mehetnénk...vagy egy párt,akik felváltva masszíroznának.. Aztán hagynám,hogy ketten kényeztessék a hölgyünket..
Öklendezés nélkül elviselni a partner illatát, ízeit és nedveit.
Találni egy csinosan molett masszőrlányt,aki mindkettőnket megmasszírozna.. és akár tovább is mehetnénk...vagy egy párt,akik felváltva masszíroznának.. Aztán hagynám,hogy ketten kényeztessék a hölgyünket..
Egy pár szeretkezését végignézni ahol pocakos kismama a hölgy és az izgalom hevében akár közösen kielégíteni a hölgyet a párjával...
Gratulálok! Láttad, hogy kb 20 témába bekopizta ugyan ezt a szöveget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 20. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 17:25
Törölt felhasználó (1600432)

Gratulálok! Olvastad a fórum címét?
Találni lni végre egy olyan nőt aki tényleg szereti a szexet.
nekünk a leirtak alapján pont jo lennél ha veszprémben laknál!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 14. csütörtök 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 14. csütörtök 00:56

Törölt felhasználó (1409882)

Találni egy olyan biszex ffi tagú párt, ahol a női fél imádja nézni, ahogy a párja és a biszex srác egymást kényezteti.
Gratulálok! Olvastad a fórum címét?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 20. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 17:13
Törölt felhasználó (808465)

Ismerek egy nagyon hangulatos trafóházat budapest egyik külvárosi kis utcájában . Na ott a magasfeszűltségű kábel végét szopogassad mélytorkosan!
Ismerek egy nagyon hangulatos trafóházat budapest egyik külvárosi kis utcájában . Na ott a magasfeszűltségű kábel végét szopogassad mélytorkosan!
Egy délelotti szex, egy idősebb hölggyel.
Más ffi xekxelunk akkor meg aztán mintha az égben járnak!lehet hogy kapuzárási panikom van?én nem is tudom!ha ránézek napközben a párom fenekére kész!végem van!hú de nehéz volt megtalálni azt a ffit akit keresett!nem könnyű párt találni nekünk sem mint pár!de ffit még nehezebb!várom a folytatást a kelet a paromtol!hogy mikor szól hogy na igen akkor ma!lehet hogy kicsit bolond vagyok?vagy nem is tudom!hogy most mit élek át!valaki írjon már valami okosat
egyepkent a xekxualus életünk jó!nem egy megunt feleség mert szeretjük imádjuk egymást!egyepkent meg jó nőből van))(nézte is rendesen a tegnapi ffi)))én meg már két hónapja nem tudom mi a fene van velem!állandóan csak a xekx jár a fejemben!van hogy naponta többször is csináljuk!és egyre jobban kívánom a feleségem!szegénykém néha már alig bírja!50eves vagyok talán még fiatal koromban sem voltam ilyen aktív!ha még arra gondolok hogy a páromat
Sziasztok!tisztelt párok!kedves hölgyek!urak!nos kell hogy írjam megosszam veletek ami tegnap délután történt!végre valahára egy olyan ffi Vel találkoztunk akire a feleségem is igent mondott!már csak hely és idő kérdése az egész a sok jelentkező között!jóképű sármos 35eves fiatalember!nos azért tudni kell hogy párom 32hazassag alatt soha nem volt senkivel!de tegnap megismertük és a válasz igen volt!nem egy nagy történet de nekem izgalmas mert fogom látni a páromat más ffivel is!mert úgy gondolom hogy az életben ennyi jár neki is!hogy legyen mással is!
Nekünk ez már párszor kipipálva.. Mindenki élvezte... Reméljük lesz még...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 10:27
Törölt felhasználó (869472)

Osszehozni egy 3-ast egy szexi, de kelloen mocskos fantaziaju ( nem kozonseges es iq light ) csajszival.
egy pár szeretkezését élőben megnézni