Ami nincs attól nehéz elvalni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 26. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 08:20
Törölt felhasználó (3715492)

Abbol valas lenne. Garantalt.
Azt nem gondolod, részedről ez megerőszakoltatás lenne vele szemben!? Te ezt még élveznéd is!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 26. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 08:09
Törölt felhasználó (841722)

Sajnos a párom nem megy bele, de engem izgatna, ha előttem megdugnák. Mondjuk elkábítani finoman, hogy ne tiltakozzon, és akkor 1-2 pasi megdugná, teleélvezné, használnák mint egy szexbabát... Amikor magához térne, akkor pedig semmire sem emlékezne.
Végre, szeretnék megismerkedni egy 50 feletti nővel. Oly sokat fantaziáltam már egy ilyen korú Nőröl ......
Nem csak az ő részéről, a BTK szerint is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 26. kedd 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 10:44
Törölt felhasználó (4036852)

Azt nem gondolod, részedről ez megerőszakoltatás lenne vele szemben!? Te ezt még élveznéd is!?
Szerintem ez már nem teljesen egészséges gondolat a részedről!
Még jó, hogy nem én vagyok a párod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 26. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 08:09

Még jó, hogy nem én vagyok a párod.

Törölt felhasználó (841722)

Sajnos a párom nem megy bele, de engem izgatna, ha előttem megdugnák. Mondjuk elkábítani finoman, hogy ne tiltakozzon, és akkor 1-2 pasi megdugná, teleélvezné, használnák mint egy szexbabát... Amikor magához térne, akkor pedig semmire sem emlékezne.
2ferfival

párral szexelni
Egy lány punciját nyalni, benne a párja farkával. Néha szájba venni és szopogati. A srác teleélvezné, a lány pedig a kettős hatás okozta hatalmas orgazmustól "bepisilne". Fröcskölné az arcomra, a számba. Csak nyalnám nedveit, a kiszivárgó spermával együtt.
Élvezni a napot, társaságban eltölteni, egymásba találni.
Édeshármas két pasival, felváltva és egyszerre is kényeztetnének.
Nem almodozni kell, megvalositani. Hajra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 30. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 30. szombat 07:32
Törölt felhasználó (4052102)

Édeshármas két pasival, felváltva és egyszerre is kényeztetnének.
Sziasztok
Nyelvvel kényeztetni élvezésig egy hatalmas kisajkakkal megáldott puncit.
Hosszan,gyengéden,sokáig masszírozni egy csinos hölgyet a párja elött,utána hossszan,finoman kinyalni a punciját és a popsiját...
Engem borzasztóan bolygat,hogy valakinek küldök képet a páromról és leírja mit gondol,mit csinálna vele,

Egy szintén enyhén bi nagyfaszú srácal kiverni és szopni egymást
Egy igazán kövér, hatalamas női segget, puncit nyalnék most legszivesebben!
ezt a hármast én is átélném!
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2018. 12. 15. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
a fiatal kolleganőmet munka után az orodaban kenyeztetni Hosszan!
Sziasztok Találni egy olyan bi hölgyet aki eljönne velem nyáron akaliba egy hosszú hétvégére a naturista kempingben