ez jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 07:07

Törölt felhasználó (4128952)

Feleségemet egy másik férfival közösen dugni. Dupla punci, mindkét farok a szájába és úgy élvezni bele egyszerre.
Részt venni egy gyönyörű, anya-lánya hármas szeretkezésben.
Ő is szeretné,...- vagy csak Te....???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 07:07
Törölt felhasználó (4128952)

Feleségemet egy másik férfival közösen dugni. Dupla punci, mindkét farok a szájába és úgy élvezni bele egyszerre.
en a hatamon fekszem, 69-es poz a csajjal, szopja a farkam,a pasi hatulrol kefeli a csajt, kozben nyalom a csaj puncijat es a pasi hereit valamint neha a makkjat amikor kihuzza a farkat a puncibol es vissza
Gyönyörű ts csajjal megbaszatni a feleségemet. Élvezze tele és utána én is!

Egy izmos lány. Nem az a fajta akinek mar férfi arca van a koksztól. Viszont a fitness alkatnál sokkal nagyobb. Ha mond valamit a bossgirls megosztásai akkor pont azok közül a csajok közül bármelyik . Csak ne derüljön ki hogy farka van
Egy izmos lány. Nem az a fajta akinek mar férfi arca van a koksztól. Viszont a fitness alkatnál sokkal nagyobb. Ha mond valamit a bossgirls megosztásai akkor pont azok közül a csajok közül bármelyik . Csak ne derüljön ki hogy farka van
Ököl sexet kedvelő hölgyet vagy párt találni.
Naturista családdal megismerkedni és egymás előtt, különösen családtagok előtt szeretkezni!
Sziasztok!
Biszex férfitagú házaspárral szexelni.Kipróbálni,milyen is egy ilyen hármas szex.
Nem potya puncira vágyom hanem valóban átélni,megélni a hármas és a férfi bi vágyaimat.
Szép napot mindenkinek!
Biszex férfitagú házaspárral szexelni.Kipróbálni,milyen is egy ilyen hármas szex.
Nem potya puncira vágyom hanem valóban átélni,megélni a hármas és a férfi bi vágyaimat.
Szép napot mindenkinek!
Egy biszex nőt találni, aki meg egy pasit akar maga mellé társnak.
Szeretném többek közt, a kis ostorom kiprobalni.
Ezt én is kipróbálnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 13. hétfő 17:51

Törölt felhasználó (808465)

Egy elöttem alaposan teleélvezett tini puncit lassan megdugni és hosszasan kiélvezni, majd szintén teledurrantani!

Párral szexelni
Akár mindenki mindenkivel?
(Ez egy válasz Belaba75 üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 05:00

Párommal (hölgy) végignézni egy biszex férfipár szeretkezését. Aztán jöjjön aminek jönnie kell.
Én szívesen kiprobánék mindent a szex terén ami nem jár fájdalommal lehet az bármi többes bi gay fétis bizzar perverz csak lenne már végre ere partnerem
Énis sorba állnék :p
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 13. hétfő 17:51
Törölt felhasználó (808465)

Egy elöttem alaposan teleélvezett tini puncit lassan megdugni és hosszasan kiélvezni, majd szintén teledurrantani!

Szerintem még az sem zavarna téged, ha tudná, Te szervezted le ezt a gruppent neki. De téged sem zavarna.
Amúgy tetszik a vágyad, hasonló szitut én is el bírnék viselni férjként...
(Ez egy válasz Kíváncsipár80 üzenetére (2019. 05. 13. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 13. hétfő 07:39
Amúgy tetszik a vágyad, hasonló szitut én is el bírnék viselni férjként...

Egy házibuli alatt a feleségem kicsit leitatni, majd 2 vagy több srác lerendezné. Előre lebeszélni a srácokkal ezt, és úgy intézni a szitut, hogy a nejem azt gondolja, hogy nem vagyok ott nem tudok a dologról. Persze végignézném egy félhomályos szobában ezt a partyt, kíváncsi lennék rá mit művelne így

Sziasztok! Kezdem feladni, de hátha most... Szóval olyan párt , hölgyet keresek, ahol a hölgyet masszírozhatnám, kényeztethetném, szigorúan kézzel és szájjal.. imádok nyalni, masszírozni kukkolni smile Érd és környékén smile léteztek? Van ilyen? smile