Idősebb hölggyel, hosszabb távon, rendszeresen heti 1-2 alkalommal talalkozni. Szép vágy

Squirt-es csajt dugni

Ebbe a nyári melegbe, Bp külvárosi részén szivesen sétálnék egy kedves hölggyel. .....
Pár hoz beszálni kicsit mid két fél részére
Szeretnék összehozni 3-4 középkorú, meztelenkedést, bulizást szerető hetero párból egy kis társaságot. Megfelelő hangulat esetén a közös nudizás akár egymás előtti szexbe is átcsaphat...
A hétvégén a nagy farkú srác dugja a feleségem vágyam megvolt. Isteni volt nézni ahogy szopja azt a nagy szerszámot. Mostmár csak azt kéne megvalósítani, hogy ketten dugják meg....
A feleségemet látni ahogy ketten szopatják, mint a videóban .

Extra mérettel szembesülni…

Nekem is az
Látni ahogy egy jó nagy és vastag farkú idősebb pasi szép lassan tolja be a szűk puncijába, meg lássam ahogy a pici szájába veszi a farkát és úgy elégíti ki a pasit...

Nekem is az
Látni ahogy egy jó nagy és vastag farkú idősebb pasi szép lassan tolja be a szűk puncijába, meg lássam ahogy a pici szájába veszi a farkát és úgy elégíti ki a pasit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 30. vasárnap 06:42

Törölt felhasználó (338801)

Látni, ahogy a párom punciját egy nála jóval idősebb pasi kényezteti, megbassza és teleélvezi. Ez sajnos csak álom marad, mert ő a fiatalabbakat kedveli.
Látni, ahogy a párom punciját egy nála jóval idősebb pasi kényezteti, megbassza és teleélvezi. Ez sajnos csak álom marad, mert ő a fiatalabbakat kedveli.
Cumizni
Most leginkább, hogy két nő kényeztesse a farkam.
Belebotlani egy éppen szexelő párba a természetbe. Nézni őket majd a hölgy odajönne elkezdene szopni majd a pasi hátulról kefélné, majd helyet cserélni.S ketten dugni a hölgyet.
Pont azt szereted amit én.
(Ez egy válasz Sweetsecrets üzenetére (2019. 06. 27. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 27. csütörtök 11:46

Az átlagosnál nagyobb, lógós szeméremajkú csajt találni. Ha a cici pici, az mégjobb

Az átlagosnál nagyobb, lógós szeméremajkú csajt találni. Ha a cici pici, az mégjobb

Akkor hajrá
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2019. 06. 26. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni hasonló perverz párt pasit mint én
Khm..láttad már..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 26. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 22:30

Törölt felhasználó (4067862)

Akkor közszemlére vele. Had lássuk.

Akkor közszemlére vele. Had lássuk.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 26. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 20:04

Ha úgy vesszük az enyém is ilyen.Köpköd a vége,zacskós tojás az elején,sötétben még a színe is egyforma...