Egy extra nagy csiklót nyalogatni, izgatni. Volt lehetőségem találkozni jó néhány nővel, de alig láttam az átlagosnál nagyobbat. Legnagyobb sajnálatomra.
Egy jót szopni !
Valami szép nagy csöcsű szopja le a faszom bőnyállal .....vagy kiverem egy szép szőrös pinára.....

Biszex parral megismerkedni, közös progikhoz, és jó idő beköszöntével, közös nudizashoz. Hévíz, Keszthely tersegeben.pp
Nagy élmény lenne egy fiatal vörös hajú, zöld szemű lány kemény melleit szopogatva a puncikájába élvezni.
Szeretnék is már valamit,meg nem is! Mert félek is,meg nem is! Akkor mi legyen?

szia gyönyörüek a képitek
vágyadhoz kicsit messze vagy tegnap beszéltem egy bi lánnyal aki lányt keres a párja egy fekete srác akkora farokkal hogy időnként mikor szopja fél hogy szájzárat kap sok sikert
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 13. szerda 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 13. szerda 06:31

Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Egy extra méretű fiúval kefélni a férjem jelenlétében.
Hölgyek kényeztessenek
Sziasztok!
Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni és közben kiverni.
Jó lenne,ha vége volna ennek a vírusnak,hogy élhetnénk a vágyainkat!
Egy idős 55, 60+hölgyet kinyalni, utánna meg jól megdugni!
De jó lenne egy vörös punciszőrös hölggyel szexelni
Egy vékony hölggyel lenni ......
Két nap múlva a haverral sikerüljön különleges élményekben részesíteni a páromat.
Életem álma szeretkezni egy extrém kövér,200-250 kg-os nővel. Ráfeküdni a hatalmas,hájas testére,ölelgetni a hatalmas hasát,fenekét. Ha valaki segítene ekkora hölgyet találni,meghálálnám.
egy nagyon nagyon vékony lánynak a segglyukat szétdugni
Nekem mondjuk pont mániám a vörös.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 12:31

Törölt felhasználó (4266002)
VIP

Szóval már egy vörös nem is jó!
Szóval már egy vörös nem is jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 09. szombat 11:08
Törölt felhasználó (4164602)

Szeretném ha egy szőke duci nő lovacskázna a farkamon jó hosszú ideig!
A szomszéd asszony előtt lebukni,mikor hokizok,s besegítene!