Szép húsos puncit. élvezésig nyalni.
Régi álmom egy extrém kövér + 200 kg-os nővel szeretkezni. Minden vágyát teljesíteném.
Párhoz beszálni 3 as ba kicsit bis dolog is izgatna közben
G.g.-re frissen visszatért hölgyet élveztetni kénye kedve szerint..

Egy őszinte kedves hölgyet párt, akivel jól éreznék egymást! Igényes és sok mindenre vevő vagyok!
Párhoz harmadiknak be szállni a hölgy örömére,Bpesten.
Hogy hagyjon már egy lélegzetvételnyi időt az összes nimfomán hirdető csaj aki itt van. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni hogy mindenki sorra fog kerülni. Kérem legyenek türelemmel és álljanak be a sorba, vagy kérjenek időpontot. Párokat szintén kérek, hogy ne keressenek kerülő utakat a soron kívüliséghez. Köszönöm a megértéseteket!

Törölt felhasználó (4188242)

Hogy hagyjon már egy lélegzetvételnyi időt az összes nimfomán hirdető csaj aki itt van. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni hogy mindenki sorra fog kerülni. Kérem legyenek türelemmel és álljanak be a sorba, vagy kérjenek időpontot. Párokat szintén kérek, hogy ne keressenek kerülő utakat a soron kívüliséghez. Köszönöm a megértéseteket!
Biztos azért furakodnak mert látták a korod és nem akarnak lemaradni rólad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 23:37
Törölt felhasználó (4188242)

Sziasztok!
Én egy potens,kimondottan jó adottságú,domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfire vágyom,akivel alkalmanként jól érezhetném magam,akár többesben is.
Én egy potens,kimondottan jó adottságú,domináns,gátlásoktól mentes,hetero férfire vágyom,akivel alkalmanként jól érezhetném magam,akár többesben is.
Sziasztok!
De így meg idő előtt leamortizálnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 10:19

Törölt felhasználó (4165702)

Biztos azért furakodnak mert látták a korod és nem akarnak lemaradni rólad!
Végre szeretnek egy olyan Nőt akit lehet használni.
Sunflower neven voltam régen itt,keresem akkori ismerőseimet.
kezd már a fórumon nagyon egysíkú lenni ez a keresésed...
ha anno életedet visszasírod, miért szüntetted meg a régi regisztrációdat
Szerintem már mindenki tudja, aki akarja, hogy milyen néven vagy újra, akik régi neveden ismerjettek...
bocsi de kissé zavaró ez a múltban élős írogatásod... (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 15:26
Szerintem már mindenki tudja, aki akarja, hogy milyen néven vagy újra, akik régi neveden ismerjettek...
bocsi de kissé zavaró ez a múltban élős írogatásod... (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sunflower neven voltam régen itt,keresem akkori ismerőseimet.
Szerintem nem használni kellene, hanem szeretettel körbe enni, hogy meg nyíljon és örömmel legyen Veled...!
(Ez egy válasz Nescafe7 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire hasznalni? Erthetobben....
(Ez egy válasz Nescafe7 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez a ritka. Az emberek zome rem onzo. Sajnos. Nem ertik/erzik, ha kis figyelemmel es nyiltsaggal allnak a masikhoz, akkor hosszu tavon ok is tobbet kapnak vissza ezekbol a dolgokbol tole. A szeretoi kapcsolat szerintem fokozottan ilyesmirol szol.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2020. 08. 05. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 16:26

Szerintem nem használni kellene, hanem szeretettel körbe enni, hogy meg nyíljon és örömmel legyen Veled...!
Miközben a kéj mámorában uszol, én hasznalom a tested a kezeimmel és éreztetem Veled hogy én vagyok a férfi. Igy érthetőbb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 20:32
Törölt felhasználó (4389762)

Mire hasznalni? Erthetobben....
Gondolom ez a rosszindulatú poszt a köztünk zajló privát beszélgetés miatt született. Azért mert megírtam hogy az állítólagos partnereddel ,aki nélkül nem ismerkedsz,mert annyira aranyos,mi nem szeretnénk találkozni. Csak megkerdezem itt ujra: ha így van ,miért hirdetés mégis magad??????
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 05. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 15:49
Törölt felhasználó (4264102)

kezd már a fórumon nagyon egysíkú lenni ez a keresésed...
bocsi de kissé zavaró ez a múltban élős írogatásod...
bocsi de kissé zavaró ez a múltban élős írogatásod...