Na a mai videoban a ficko...hmmm...itt kezdodik a szex szerintem. Igazan erzekien teszi magaeva a not.

Találni végre egy hölgyet, aki fotózna minket .
Én csak egy GYÖNYÖRŰNŐ7-et szeretnék...

Mi olyan párokat keresünk akik első alkalommal néznek vagy Akiket nézhetünk szex közben ill.ahogy alakul!
Vágyam egy elhanyagolt feleség vágyait kielégíteni. Elhanyagolt férj vagyok. Együtt átélni kimaradt vágyainkat.
Szerintem ez nem egy megoldhatatlan dolog. Már ha a feleséged is benne van. Jelentkező lenne rá bőven...
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 08. 21. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretném valakivel leszopatni hogy közben az enyémet is szopja
Szeretném ha a feleségem leszopna valakit elöttem.
Megismerkedni egy szimpatikus párral, beszélgetni iszogatni, bulizni, táncolni, nevetni egy jót, majd hajnal tájt felvonulni egy szobába és reggelig kényeztetni a hölgyet, nézni ahogy kényeztetik és a kedvére tenni
Egy pár nő tagja felcsatolhatóssal kényeztetne míg én meg a férjét a számmal majd cserélnének! Vagy szóló fiú vagy leány! Vagy travi
Több is van. Egy bisex férfitagú párral szeretkezni. Sógornőmmel csinálni. Ha a sógornőm meglesne maszti közben
50+os bi párt vagy urat találni akikkel gabalyodhatnank
Őszintén?Afro pasit keresek régi vágyam

Szerepcsere egy kedves Hölggyel

Kedves vagyunk így páran-bár szerintem ez a ritka..
Mindenki rohan, hajszolja a pénzt, a kapcsolatokat is megfertőzi! Senkinek nincs ideje beszélgetni, figyelni a másikra!
Nem jó ez így..... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 09:59
Mindenki rohan, hajszolja a pénzt, a kapcsolatokat is megfertőzi! Senkinek nincs ideje beszélgetni, figyelni a másikra!
Nem jó ez így..... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)

Talalni egy velem tenyleg passzolo szeretot. En nem rohanok sehova, az agyba sem. Ez pedig ugy tunik sokaknak elveszi a kedvet. Aki ennyire siet, az kerem ne is keressen. Nem megyek randizni 2 levelvaltas utan. Ez van.
Talalni egy velem tenyleg passzolo szeretot. En nem rohanok sehova, az agyba sem. Ez pedig ugy tunik sokaknak elveszi a kedvet. Aki ennyire siet, az kerem ne is keressen. Nem megyek randizni 2 levelvaltas utan. Ez van.
Egy diszkrét hölgyet párt, egy diszkrét kapcsolatra!
Orális élmények egy pár minden tagjával...

Törölt felhasználó (4269692)

Pétertől , vagy Gyuritól ? Nem cssk 1 soros leveleket kapni!
Pétertől , vagy Gyuritól ? Nem cssk 1 soros leveleket kapni!