Szintén!
(Ez egy válasz Nagyfarok14 üzenetére (2020. 09. 08. kedd 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Feleségem dughatná egy nagy farok
Elsősorban találkozni párral hölggyel . a konkrétum majd akkor és ott a találkozón derül ki úgy is. De minden képen hogy jól érezzük magunkat. .
Én benne lennèk,de messze vagytok..
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2020. 09. 07. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 07. hétfő 12:31

Örülnék ha sikerülne egy normális párt,nőt v pasit találni aki hoszabb távban gondolkodik...nem undorodna tele élvezett pina kinyalásától ..Sajnos nekünk nincs helyünk és hétvégente érnénk rá talizni és ha nem 300km távolságra lennénk egymástól.
Találni egy nőt aki annyira szereti az orális szexet adni kapni mint én. Imádok puncit nyalni .
(Ez egy válasz Koltos üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 06. vasárnap 16:54

Nővel, vagy pár női tagjával úgy csókolózni, hogy csurig van élvezve a szája...
Örülnék ha sikerülne egy normális párt,nőt v pasit találni aki hoszabb távban gondolkodik...nem undorodna tele élvezett pina kinyalásától ..Sajnos nekünk nincs helyünk és hétvégente érnénk rá talizni és ha nem 300km távolságra lennénk egymástól.
Egy szintèn nem független biszex pasi, akivel titokban kènyeztethetjük egymást.
Nővel, vagy pár női tagjával úgy csókolózni, hogy csurig van élvezve a szája...
Párral összejönni, ahol a pár hölgytagja a számba tenné a férje farkát..... Ez lenne az első bi kalandom.
Szeretném ha apa és fia, vagy testvérek szopatnának.
Kipróbálnám hogy egy leány csinálja nekem felcsatolhatóssal közben a pártját szopom! Ehhez keresek párokat de szóló férfiak nők leveleit is várom! Szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik!
Olyan hölgyet aki a strapont bátran használná.
Imádom a párom gecis pináját dugni

Örülnék ha valóban hármasra vágyó párral sikerűl ne megismerkednem! Szalkszentmárton-homokpusztán a Duna Tisza csatorna partján egy kis normális, hétvégi házzal rendelkeznek! Ott tudnánk találkozni, ha még volna a kölcsönös szimpátia, nem egy alkalomra gondolnák! Jó lenne, ha arra keresnénk, amit kettesben nem tudnak összehozni! Pl: Szendvics, dupla francia, dupla punci, punci nyalás szex közbe! Csak akik komolyan gondolják.
Sziasztok baranya megyében keresünk nagyméretü férfiakat akik a feleséget perverz erösen szétbasznák...
Jelentkezem énis ne egyet szopjon le hanem többet
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2020. 08. 21. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Végignézni egy pár szeretkezését,közben kiverni.
A közelmúltban kipróbáltuk egy fiatal, húsz éves sráccal a hármast. Nagyon bejött a páromnak. Most arra gyúrunk hogy két —három fiatal húsz év körüli nem nagy méretű sráccak összehozzuk egy többest, és utána a legvégén jól megdugjam a srácok által teletötött puncit. Nagyon élveznénk mindketten.
DP
Egy hölgy ismerősömmel éjszakába nyuloan beszélgettem és rajottem amit eddig is tudtam h vonzodok hozzá és kivanom. Őrjítő az egész szitu mert közeli az ismerettsegunk es mindketten házasságban élünk...