Nyelvvel kènyeztetni egy felizgult puncit.
Haaat igazabol egy jo negyes a helyzet adott kerdes mi lesz belole ejjel

Most csak arra vágyom hogy egy szopáscentrikus csaj kiszívja az összes gecim

Régi álmom egy 200 kg feletti nővel szexelni. Belebújni a hájas testébe,ölelgetni a hatalmas,hájas hasát,popsiját. Ismer valaki ekkora nőt,aki kapható lenne erre?
Erre miért is vágyik bárki is? Ezt inkább kinevelni szokás a nőkből, pláne amikor úgy vannak vele, hogy csak legyenek már rajta túl, neked meg ne legyen kedved a gyors folytatásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 16:49
Törölt felhasználó (4017552)

Nekem nagy vágyam az, hogy egyszer ténylegesen úgy verje ki egy hölgy a farkamat, hogy az minden egyes fityma lehúzásnál a makkom alatt, a peremnél fájjon egy picit. És így szeretnék egy hatalmasat élvezni
Nekem nagy vágyam az, hogy egyszer ténylegesen úgy verje ki egy hölgy a farkamat, hogy az minden egyes fityma lehúzásnál a makkom alatt, a peremnél fájjon egy picit. És így szeretnék egy hatalmasat élvezni
A mumkahelyi számítógépen, amatőr csajok meztelen képei vannak beállítva háttérnek. Ezek diavetítés szerűen váltakoznak, na ezek közé lenne jó becsempészni a nejem meztelen képét, kíváncsi lennék a véleményükre, az újakat mindig megmustráljuk. Persze nem arcosat, csak megnéznék a pináját, testét, izgatna
Találni egy mindkét részről enyhèn biszex párt.Teleélvezett puncit kinyalni.
Nem találtam, sajnos...
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 09. 12. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Üdv István
Találni egy telt karcsú hölgyet,akivel smárolhatnék miután a szájába élveztem,vagy kinyalhatnám az általam tele élvezett punciját. Csak a saját spermát...
Találni egy telt karcsú hölgyet,akivel smárolhatnék miután a szájába élveztem,vagy kinyalhatnám az általam tele élvezett punciját. Csak a saját spermát...
Hogy a nejem alaposan kúrja meg 2-3 pasi majd sorban nagyokat élvezzenek a puncijába. Utána én dugnám szét a gecijükben és kiélveznék minden egyes másodpercet amit a többiek spermájában csúszkálnék ki és be!
Annyira duzzad a farkam hogy most szivesen kiverném ha nem melóznék...
Èa mi az akadálya? Sok pasi van aki szívesen szexelne vele
Szerintem a rossz lányokon találsz
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 09. 12. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 16:15

Nagy vágyam egy néger csaj... Sajnos nem tudok a környezetemben ilyen csajszit. Így ez megmarad vágynak. :(
Nekem már volt ilyen barátnőm. Különleges élmény volt a punciját nyalogatni.
(Ez egy válasz Tom88Open üzenetére (2020. 09. 11. péntek 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 23:34

Szeretnék találni egy olyan hölgyet, akinek nagyon nagyon nagy kisajkai vannak.
Imádnám órákig kényeztetni...

Nagy vágyam egy néger csaj... Sajnos nem tudok a környezetemben ilyen csajszit. Így ez megmarad vágynak. :(
Egy kedves pár házibarátja lenni.Kukkolnám őket.Szopatnám a feleséget férjel közösen..Izgalmas lenne.
Köszi a hozza szolast
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 12. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 12. szombat 07:28

Szerintem tapogatozz, hogy mi fér bele neki, mi nem. Lehet kicsit viccesen is. Vagy mondd neki, hogy randizzatok, majd dobd be, hogy menjetek swinger clubba