Na és milyen idősebb korosztályról beszélsz??? Ilyen gyönyörű, csinos nőt a tinik között is alig találni!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 09. 09. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 14:17

Tálalni végre egy fiatal,diszkrét srácot,aki kedveli az idősebb korosztalyt és ideje is van ra
Olyan nőt kinyalni akinek ez nem adatik meg és imádná az élményt
Párosotok hölgy vagy férfi tagjának lenne ez a vágya?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 12:39
Törölt felhasználó (4389602)

Ismeretlenül megcsókolni egy Nőt egy rövid pillantás után , szavak nélkül és utána tovább állni.
Ismeretlenül megcsókolni egy Nőt egy rövid pillantás után , szavak nélkül és utána tovább állni.
Most arra vàgyom hogy valaki orálisan kényeztessen,vagy teleélvezett puncit kinyalni.
valaki vágyna egy szopáscentrikus srác haverságára? heteró vagy bi pasi is jelentkezhetne - jó lenne egy tartós haver
Az én kis egyszerű vágyam........Szeretnék találni egy idősebb párt ahol a feleség imádja az orális kényeztetést, és nem csak megpuszilgatni lehetne a puncit.
Nekem, nem kevés vágyam van, de időnként jönnek újak! De szerencsére fogynak is, vagy mert valóra váltottam, vagy letettem róla! Akad néhány ami itt is cenzúrázott lenne, de régi nagy vágyan egy néger csaj.
Most leginkább egy cigánycsajt szeretnék elcsábítani, vagy ilyen csajjal párt!
Most leginkább egy cigánycsajt szeretnék elcsábítani, vagy ilyen csajjal párt!
Nyelvvel kènyeztetni egy felizgult puncit.
Haaat igazabol egy jo negyes a helyzet adott kerdes mi lesz belole ejjel

Most csak arra vágyom hogy egy szopáscentrikus csaj kiszívja az összes gecim

Régi álmom egy 200 kg feletti nővel szexelni. Belebújni a hájas testébe,ölelgetni a hatalmas,hájas hasát,popsiját. Ismer valaki ekkora nőt,aki kapható lenne erre?
Erre miért is vágyik bárki is? Ezt inkább kinevelni szokás a nőkből, pláne amikor úgy vannak vele, hogy csak legyenek már rajta túl, neked meg ne legyen kedved a gyors folytatásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 16:49
Törölt felhasználó (4017552)

Nekem nagy vágyam az, hogy egyszer ténylegesen úgy verje ki egy hölgy a farkamat, hogy az minden egyes fityma lehúzásnál a makkom alatt, a peremnél fájjon egy picit. És így szeretnék egy hatalmasat élvezni
Nekem nagy vágyam az, hogy egyszer ténylegesen úgy verje ki egy hölgy a farkamat, hogy az minden egyes fityma lehúzásnál a makkom alatt, a peremnél fájjon egy picit. És így szeretnék egy hatalmasat élvezni
A mumkahelyi számítógépen, amatőr csajok meztelen képei vannak beállítva háttérnek. Ezek diavetítés szerűen váltakoznak, na ezek közé lenne jó becsempészni a nejem meztelen képét, kíváncsi lennék a véleményükre, az újakat mindig megmustráljuk. Persze nem arcosat, csak megnéznék a pináját, testét, izgatna
Találni egy mindkét részről enyhèn biszex párt.Teleélvezett puncit kinyalni.
Nem találtam, sajnos...
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2020. 09. 12. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Üdv István
Találni egy telt karcsú hölgyet,akivel smárolhatnék miután a szájába élveztem,vagy kinyalhatnám az általam tele élvezett punciját. Csak a saját spermát...
Találni egy telt karcsú hölgyet,akivel smárolhatnék miután a szájába élveztem,vagy kinyalhatnám az általam tele élvezett punciját. Csak a saját spermát...