A vágyam, hogy találjak egy koromnak és alkatomnak megfelelő párt, ahol mindenféle beteg dologtól mentesen, kizárólag a lány örömének fokozására hoznánk össze hármas találkozókat.
Izgat a gondolat, amikor egy szolid feleség, egy szexi fiatal barátnő arra vágyik, hogy egy idegen férfi is jelen legyen az intim életében alkalomadtán.
Izgat a gondolat, amikor egy szolid feleség, egy szexi fiatal barátnő arra vágyik, hogy egy idegen férfi is jelen legyen az intim életében alkalomadtán.
Találni egy korunkbeli megbízható biszex pasit, aki mindkettőnket szopatna, dugna és a végén a szánkba élvezne. ..
Itt még beszélgető partnert is nehéz találni...ir pár szót és el tűnnek örökre...ki érti ezt...hát még talira valakit az lehetetlen sajnos
Sziasztok..Monor környékén párt találni...
??)
Te mit tennél, ha kiírod legtitkosabb vágyad....amire, CSAK vágysz... de soha nem sikerült valóra váltani......
aztán csak kapsz 1 üzit: ok!!! ezt mi is szeretnénk!!! mikor jösz!!))
én fejest ugrok, és megyek!!))))
Te mit tennél, ha kiírod legtitkosabb vágyad....amire, CSAK vágysz... de soha nem sikerült valóra váltani......
aztán csak kapsz 1 üzit: ok!!! ezt mi is szeretnénk!!! mikor jösz!!))
én fejest ugrok, és megyek!!))))
A vágyam ,hogy jelentkezzen egy csajszi,aki nézné camon ahogy játszom magammal
Terhes nőt kényezteti

Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.

DP
bisex párral sexelni, ahol a pasi is szeret szopni, és az én fenekem se tabu
Megismerkedni egy párral ,vagy hölgyel aki szereti ha nyalják és szeret szopni.
Illetve.. fekszik a hölgy a kanapén, hátrafelé lelóg a feje - közben óvatosan dugom a száját tövig-; majd óvatosan kihúzom, előrébb helyezkedek, elkezdi a zacskómat majd a **gglyukamat nyalogatni; egyik kezével újazza magát; másik felemelt kezével fentről magára veri a farkamat.. remegő térdekkel spriccelek a "semmibe"
de leginkább a köldök/punci területre.

Hát..
Nekem nagyon bejön a pettingelés - újra kamasznak érzem magam közben
Egymás mellett vagyunk, én felülről újjazom és a csiklóját izgatom, - a partnerem ugyanazzal a ritmussal veri a farkamat-, aztán mikor elérjük a csúcspontot, egyszerre élvezünk el..

Összebújni egy hatalmas méretű nővel. Minden vágyát teljesíteni.Nincs izgatóbb számomra,mint egy óriási, hájas női test.
Szeretnék újra csatlakozni egy párhoz, hogy maximálisan átéljük a szex adta lehetőségek közül azt, ami mindenkinek jó, legyen az biszex vagy heteró
Szerencsés vagyok. volt ilyenben részem. Isteni dolog. Nő lovagolt a párján én pesig hátulról popsiba. Először elélvezett a férj rá nemsokra én is. Megbízható rendszeres volt így mindneki gumi nélkül
(Ez egy válasz Lacko13 üzenetére (2020. 09. 24. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 24. csütörtök 23:23

Egy 2 faszi egy csaj felállású csoport szex, ahol a hölgy popóját és pináját megtölteni és onnan folyna ki a gecink

Egy 2 faszi egy csaj felállású csoport szex, ahol a hölgy popóját és pináját megtölteni és onnan folyna ki a gecink

Sziasztok!
Na és milyen idősebb korosztályról beszélsz??? Ilyen gyönyörű, csinos nőt a tinik között is alig találni!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 09. 09. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 14:17

Tálalni végre egy fiatal,diszkrét srácot,aki kedveli az idősebb korosztalyt és ideje is van ra
Olyan nőt kinyalni akinek ez nem adatik meg és imádná az élményt