párral ismerkedni, ahol a nő imádja a férfi bisexet)
és akár ő is megdugna....
és akár ő is megdugna....
- egy csini lány harmatcseppjeit érezni a nyelvemen
Feleséget jól lerendezni..miközben a férj nézi.
Kukkoló már meg valaki saját családtagját ?
valakivel sexröl öszintén beszélgetni..és össze ismerkedni barátkozni...Pest környékén talán ki alakul valami
végignézni ahogy két férfi kielégíti egymást
Szia, gyere

Hát igen ez engem is érdekelne. Csak sajnos én Győrben vagyok. De ha gondolod privátban beszélgethetünk.
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2020. 11. 10. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 10. kedd 12:32

valakivel sexröl öszintén beszélgetni..és össze ismerkedni barátkozni...Pest környékén talán ki alakul valami
Pina nyalás közben lepisilne,megitatna...
játszani anya-fia szerepet vagy testvéres
(már csináltam de nem tul jól sikerült).
UI. Ez csak fantázia ... csak izgat ...nem tudom miért . Van 2 nővérem és nem tudnám semmiféleképen csinálni valamit velük. ... Bleah

UI. Ez csak fantázia ... csak izgat ...nem tudom miért . Van 2 nővérem és nem tudnám semmiféleképen csinálni valamit velük. ... Bleah

Ezt én is végignézném ahogy két férfi orálisan kielégíti egymást.
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2020. 11. 10. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy jó meleg puncit nyalni miután teleélveztem
valakit találni Dél Pesten beszélgetni ismerkedni...lehetőleg hölgyet...
Egy hölgyet találni, aki szereti vagy kipróbálná az ökölszexet.
Egy olyan párt találni hosszú távra, ahol a féjel a hölgybe élvezhetnénk felváltva.
Mondjuk ilyet is szeretnék hogy sétálok épületek közt és találkozok egy nővel akivel csak mosolyogunk egymásra, elmegyunk egy diszkrét (sötét) helyre és szexelünk ugy hogy eloszor találkoztunk és utoljara. A nő lehetne házas.
szia én csak beszélgetnék növel..és az se nagyon jön össze....de hátha
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 11. szerda 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 11. szerda 10:58

Törölt felhasználó (4431872)

Mondjuk ilyet is szeretnék hogy sétálok épületek közt és találkozok egy nővel akivel csak mosolyogunk egymásra, elmegyunk egy diszkrét (sötét) helyre és szexelünk ugy hogy eloszor találkoztunk és utoljara. A nő lehetne házas.
Egy esküvőn az arát megdugni, miközben a lagzi épp folyik. Hallgatni a lakodalmast, miközben jól megtöltöm a friss házas feleséget. Az már csak extra erre, hogy minderről a férj is tudjon, esetleg nézze végig.
A másik kb ugyanez: Elhálni a nászéjszakát a férj helyett.

A másik kb ugyanez: Elhálni a nászéjszakát a férj helyett.
Találni Győr környékén két intelligens pasit, akik a páromat kielégítenék előttem.
biszex élményeket egy csinos párral szeretnék egy szép farkat érezni egyszer a számban