Egy fiatal srác szép farkát szopni, amig a feleségem ül a száján,es ha elélvezett és tele fröcskölte a számat meleg spermával, ujra keményre szopni, hogy nagyon megdugja az asszonyt,miközben én nyalom a csiklóját! Hát erre vágyom én!
Most nagyon jó lenne ha szilveszterkor itt lenne egy kis buli ahol pàrom kicsit elengedné magàt , pl tegnap csak combfix és mini ruci volt rajta itthon
Szeretnék egy igazán perverz sexmániás nőt találni. Akivel fergeteges baszást hozznánk őssze
Kezdő bi/hetero párral kölcsönös orál szeánsz, v. többes orál orgiában részt venni...
Egy bi lányra akivel átélhetném a lányos örömöket
( Ildikó )

A karácsonyra beszerzett uj játékokat kiprobálni. A korábban nagy sikert aratott penis sleeve hosszabb változata es egy puncipumpa.
Egy csinos hölgyet megöklözni, akár a férje előtt is.
puncit nyalni, kenyeztetni orgazmusig

Masztiznék, masszíroznék, hetero alapon.
Egy masszőzre.
De kölcsönös is lehet a masszázs.
De kölcsönös is lehet a masszázs.
Most igazán vágyunk rá, hogy véget érjen ez covidos borzalom.
Hogy a hármasra kiválasztott sráccal végre tényleg össze tudjuk hozni a talit.
Plussz egy igazi swingeres, klubos este is izgatja a fantáziánkat.
Hogy a hármasra kiválasztott sráccal végre tényleg össze tudjuk hozni a talit.
Plussz egy igazi swingeres, klubos este is izgatja a fantáziánkat.

Vágyam? Két három vastag farkú pasi kényeztessen

Feleség titkos szeretője legyek. Az együtt töltött idő, csak az élvezetekről szóljon, hogy megkapja azt amire vágyik.
Prostata massage
Megszopatni az exem növérét.

Sziasztok! Én most éppen 60-70 éves tüzes nőt szeretnék...de szinte lehetetlen...
Az valoban egy edesalom .

Szeretnék olyan párt találni ahol a férfi és a nő is megdugna.
sziasztok, nem tudom van-e olyan Úr a tagok között aki autó szalonban dolgozik, esetleg szervizben és szeret kukkolni. Amennyiben va ilyen jelezze üzenetben.
Egy szép fincsi puncit alaposan kinyalnák, akár viszonzás nélkül! Akár autós találka közbe, maximális diszkréció mellett.