Kipróbálni milyen lenne egy 65 éves hölggyel a szex.
beszélgetni hölggyel ...sexröl meg ami még érdekel...
Egy valós Keszthely és környéki bi párt kényeztetni,
Bi pasit találni mindkettőnk részére. Csak olyat, aki dugna is minket.
Érd-Budaörs

Érd-Budaörs
beszélgetnék sexröl ha lehet lánnyal...minden érdekel..

Megismerkedni egy szimpatikus párral ahol mindenki mindenkit kényeztetne orálisan.
Sziasztok! Egy kedves őszinte,komoly partnert!
Teleélvezett puncit nyalni.
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
félre értettem volna..akkor bocs gabi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 09. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 09. szombat 08:10
Törölt felhasználó (4158132)

Várlak"
Várlak"
beszélgetni valakivel öszintén a sexröl...lehetőleg nem férfivel...minden érdekes dolog érdekel...
Találni egy Bp.i hölgyet, akinél nem kizáró ok a nagyméret, nem "ájul,, el 4-5 menet után, és találkozni is mer. Sajnos rendkívül kevés az ilyen bevállalós hölgy...
A páromat szeretném látni ahogy egy másik nővel nyalják egymást ez neki is nagy vágya.
Tetszik a szitu. Van olyan pár akit ez nem izgatna?
(költői kérdés)
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 07. csütörtök 13:56

Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna...
69
Csak annyit fűznék hozzá a kissé cinikus hozzászólásodhoz, hogy a már bugyiban vagyok és tart a ráhangolódás rész kimaradt, már nem mintha magyarázkodnod kellene, csak akkor itt nem értem miért teszel úgy, mintha elmondtad volna. Illetve mivel fél 4 előtt írtam, az első "hirdetésben" 4 órát jelöltetek meg kezdésnek és az " újból és újból" írogat (amit jelzek, egyetlen egy levél volt a válaszodra idézem: "A fene.. Nagyon késő lenne még egy fél óra múlva kezdeni?" - 15:39-kor írtam) még mindig arról szólt, hogy kb. 4 ig oda tudok érni, ezért merészeltem ilyen "rámenős" lenni. Elnézést érte, csak mivel ennyire ki voltál fakadva, hogy csak egy valaki van talpon a vidéken, bíztam benne, hogy egy spontán csatlakozó talán még izgalmasabbá és élvezetesebbé teheti az általad áhított vágyaidat...
Egyébként nem sértődtem meg, csak szimplán megkérdeztem, hogy miért kellett letiltani? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 07. csütörtök 17:51
Egyébként nem sértődtem meg, csak szimplán megkérdeztem, hogy miért kellett letiltani? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4264102)

sziasztok
Egy csak egy VALÓS legény van a VILÁG-on
Köszönöm hbf-nek hogy több mint 1 éve van mellettem. Próbáltunk már több bulit összehozni, de ez szinte lehetetlen
3 party szuperül sikerült, az örök emlékezetes 12-es party nyáron és az őszi 2x-i ötösfogat szupi volt.
De miért van az hogy sok-sok pasi a billentyűzet mögött oly nagyfiú, de találkozni és megélni a szexet már betoji nyuszi???
sajnos a mai party édeshármas lett (bár jobb lett volna csak kettesben...) az egyetlen bátor "uriember" aki eljött, hamar elment... 4 perc... nem szégyen ez, de az Én vágyaim, én elképzeléseim nem ilyen pasiról, pasikról szövődnek.
Az pedig hogy a meghirdetett időpontban rámír egy pasi, finoman közlöm vele, hogy legközelebb talán, mert már épp bugyi nélkül vagyok és tart a ráhangolódás, majd ujra és ujra ír és aztán besértődik, hogy tiltásra kerül...
miért?vajon mire számítanak,LIVE-CHAT-re? :-(
egy szó mint száz, a remény hal meg utoljára Bennem, de a helyzet nem túl rózsás...
Köszönöm hbf-nek hogy több mint 1 éve van mellettem. Próbáltunk már több bulit összehozni, de ez szinte lehetetlen
3 party szuperül sikerült, az örök emlékezetes 12-es party nyáron és az őszi 2x-i ötösfogat szupi volt.
De miért van az hogy sok-sok pasi a billentyűzet mögött oly nagyfiú, de találkozni és megélni a szexet már betoji nyuszi???
sajnos a mai party édeshármas lett (bár jobb lett volna csak kettesben...) az egyetlen bátor "uriember" aki eljött, hamar elment... 4 perc... nem szégyen ez, de az Én vágyaim, én elképzeléseim nem ilyen pasiról, pasikról szövődnek.
Az pedig hogy a meghirdetett időpontban rámír egy pasi, finoman közlöm vele, hogy legközelebb talán, mert már épp bugyi nélkül vagyok és tart a ráhangolódás, majd ujra és ujra ír és aztán besértődik, hogy tiltásra kerül...
egy szó mint száz, a remény hal meg utoljára Bennem, de a helyzet nem túl rózsás...
sziasztok
Találni valakit akivel jót lehet beszélgetni sexröl...lehetőleg lányt az érdekesebb lenne a beszélgetés...
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna...