Panel lakásba hallani szexhangokat szomszádtól , elindult a fantáziám és a vágyam hogy panel lakásba titokba szeretkezek egy vadat egy szexi szomszédasszonnyal , korod nem számít , magamról 24 éves sportos inteligens nyitott
(Heves Megye)

Kedves Judith..!
Többszörös tapasztalattal mondom hogy ez a vágyad csak úgy jön össze ha Te kívánod,Te akarod ,és Te keresel erre alkalmas nőt.
Ha Te kettesben jól összemelegedsz a jelentkezővel,és Ő is akarja,akkor továbbléphettek a hármas felé.....!
Ha a férfi keres hármasra ,az az esetek többségében minden lesz csak,, hármas "nem....
A (Ez egy válasz Judit0502 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Többszörös tapasztalattal mondom hogy ez a vágyad csak úgy jön össze ha Te kívánod,Te akarod ,és Te keresel erre alkalmas nőt.
Ha Te kettesben jól összemelegedsz a jelentkezővel,és Ő is akarja,akkor továbbléphettek a hármas felé.....!
Ha a férfi keres hármasra ,az az esetek többségében minden lesz csak,, hármas "nem....
A (Ez egy válasz Judit0502 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
beszélgetni öszintén hölggyel sexröl...szeretnék ilyet találni...
Gyertek nyáron Délegyre... a kis strandra
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 09. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez mind a te gondod. Mi meg hagy vágyunk már arra amire akarunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 21:00
Törölt felhasználó (3112072)

Érdekes olvasgatom itt a vágyakat hát 80%-a nekem tök fura
spermával tele puncit dugni,nyalni meg a párom televert puncival jönne haza
háát ezekre és soha nem vágytam és még csak eszembe sem jutott,
pedig viszonylag sok vágyam volt de azt előbb utóbb megvalósítottam:
tengerparton szexrlni sok ember előtt
70fős buszon szopatni(bár ez nem vágy votl ez csak jött
néger csajjal szexelni ez Londonban megvalósult de nem adott akkora pluszt
2 csajjal lenni(ez sem votl extra durva jó csak megtörtént kb 23évesen két kb 40-42éves nővel mindkettő férjnél volt
stb stb de nekem ilyen amiket itt ovlasok soha nem voltak nekem az a perverzium csak hogy kinyalatom a seggem de ez ezekhez képest semmiség

2 csajjal lenni(ez sem votl extra durva jó csak megtörtént kb 23évesen két kb 40-42éves nővel mindkettő férjnél volt
stb stb de nekem ilyen amiket itt ovlasok soha nem voltak nekem az a perverzium csak hogy kinyalatom a seggem de ez ezekhez képest semmiség
Érdekes olvasgatom itt a vágyakat hát 80%-a nekem tök fura

Sziasztok! Felesègek, barátnők használt bugyis képeire élveznék!
Mi az akadálya????
(Ez egy válasz trix85 üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbálni 3-4 fiúval egyszerre.

Alig várjuk már! Főleg ha lenne hozza partner is....
(Ez egy válasz slr2 üzenetére (2021. 02. 07. vasárnap 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen beszélgetnék lánnyal sexről...de másról is szívesen ami szóba kerül...
Sokáig élni, ezért:
https://ibb.co/z5PcS33
https://ibb.co/z5PcS33
Spermás puncit kefélni
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2021. 02. 06. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Bárcsak már lehetne menni ilyen helyre....
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 06. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is kipróbálnám.
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2021. 02. 06. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ebben mi is benne lennénk!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 06. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy erotikával fűszerezett wellnes .
Spermás puncit nyalni.
szendvics
Sziasztok.
Biszex csajt! , hármas örömökre. NEM pasit, és NEM női név mögé bújt pasit! NEM monitor előtt élvezkedőket!
Biszex csajt! , hármas örömökre. NEM pasit, és NEM női név mögé bújt pasit! NEM monitor előtt élvezkedőket!