Szívesen beszélgetnék lánnyal sexről...de másról is szívesen ami szóba kerül...
Sokáig élni, ezért:
https://ibb.co/z5PcS33
https://ibb.co/z5PcS33
Spermás puncit kefélni
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2021. 02. 06. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Bárcsak már lehetne menni ilyen helyre....
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 06. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is kipróbálnám.
(Ez egy válasz pompei üzenetére (2021. 02. 06. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ebben mi is benne lennénk!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 06. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy erotikával fűszerezett wellnes .
Spermás puncit nyalni.
szendvics
Sziasztok.
Biszex csajt! , hármas örömökre. NEM pasit, és NEM női név mögé bújt pasit! NEM monitor előtt élvezkedőket!
Biszex csajt! , hármas örömökre. NEM pasit, és NEM női név mögé bújt pasit! NEM monitor előtt élvezkedőket!
Elsőként - Szopni a saját farkam és teleélvezni a szám. (szinte lehetetlen küldetés)
Második - Barátnőm punciját nyalni miközben pisil (már csak idő kérdése)
Harmadik - A barátnőmmel közösen szopni egy borotvált méretes faszt ami beleélvez a szánkba azután egy finom gecis csók (már beszélünk róla, közösen fantáziálunk)
Második - Barátnőm punciját nyalni miközben pisil (már csak idő kérdése)
Harmadik - A barátnőmmel közösen szopni egy borotvált méretes faszt ami beleélvez a szánkba azután egy finom gecis csók (már beszélünk róla, közösen fantáziálunk)
Az én vágyam egy olyan nő lenne akinél nem kizáró ok a nagyobb méret és nem mondja 1-2 óra együttlét után, hogy mostmár elég aludjunk...
De ez sajnos szinte lehetetlen. Csak a szájuk nagy de találkozni nem mernek
De ez sajnos szinte lehetetlen. Csak a szájuk nagy de találkozni nem mernek
Ezt forditva kellene csinalni, termeszetesebb, hatekonyabb
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2021. 02. 05. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 05. péntek 20:05

Az én vágyam, hogy a feleségemet rávezessem a hármas szexre. Tőletek is kértem segítséget. Ma ott tartunk, h élvezi ha hátulról dugom és közben leszopja a vibrátorát, aztán ha végzünk, elmondja h mennyire tetszett neki
remélem tudjuk folytatni.

Az én vágyam, hogy a feleségemet rávezessem a hármas szexre. Tőletek is kértem segítséget. Ma ott tartunk, h élvezi ha hátulról dugom és közben leszopja a vibrátorát, aztán ha végzünk, elmondja h mennyire tetszett neki
remélem tudjuk folytatni.

Régi álmom szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel.
Rajongok a hatalmas,kövér női testért.
Minden kívánságát teljesíteném egy ilyen hölgynek.
Sajnos nehéz találni ekkora partnert!
Rajongok a hatalmas,kövér női testért.
Minden kívánságát teljesíteném egy ilyen hölgynek.
Sajnos nehéz találni ekkora partnert!
Ha a párom jól televert pinával jönne haza.
Találni egy szőke, kék szemű masszőr srácot páromnak.
Győr sopron megyében 40-50-es pasit találni állandó szex havernak fiús játékokra
Kecskeméti kórház SBO fekete hosszú hajú nagy mellű nővérkéje ismét kényeztethetne!
Egy biszex párral hármasban. Régi nagy vágyaim egyike. De sajnos esélytelen.