Sziasztok. Unatkozom, már jo ideje ..... egy kedves hölgy? Elhanyagolt anyuka? Hosszutavon .....
Találni olyan lanyt aki ki is nyalna a párom jelenlétébe!
Találni egy ninfomán 50 es hölgyet aki szereti az anált is
Jelentkezem egyiknek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 14:54
Törölt felhasználó (1336642)

Találni két nagy méretű férfit!!
Habár nem vagyok szinesbőrű,csak napon barnult,de beszállnék hozzátok egy jó hármasra,vagy cuckoldra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:49
Törölt felhasználó (862339)

Külföldi nyaraláson bevenni harmadiknak egy fiatal színesbőrű fiút....Kizárólag a hölgy örömére!

A farkam még nincs olyan barna mint a vállam,de örömmel kényeztetném a puncidat vele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 19:27
Törölt felhasználó (1571122)

Ez nálunk is nagy vágy..
Egy kiéhezett nővérszálóra bekerülni és szexelni aki akar.
Egy kedves párral megismerkedni!
Tejelő cicit szopni
Szexpartiban részt venni
Ez nálunk is nagy vágy..
(Ez egy válasz Imola92 üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez ugy latom sokaknak rajta van a listan. Nalunk is.
(Ez egy válasz Imola92 üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy fekete pasit én is kipróbálnék a férjem előtt

Külföldi nyaraláson bevenni harmadiknak egy fiatal színesbőrű fiút....Kizárólag a hölgy örömére!

Egy szep novel/lannyal randizni. A tobbi majd alakul. Eddig mindenki elutasitott.......
olasz vagy egy spanyol nönek gyereket csinálni
Érett nővel párral szerepjátékot kipróbálni...nagyméretű fiatal fiú vagyok
Találni mihamarabb 1 legalább annyira fehérmájú leányzót, mint akivel ezidáig vétettünk(hármasban) a 6.parancsolat ellen..mert ha hozzászokik az ember, hÁÀt..-az igazat megvallva-mocskos módon tud hiányozni..
Család,gyerek reményében komoly kapcs. próbálkozik..(bízunk benne, h.sikerrel..)
Család,gyerek reményében komoly kapcs. próbálkozik..(bízunk benne, h.sikerrel..)
Egy szexi, biszex férfitagú párhoz csatlakozni, akik kedvükre használnának

Találni két nagy méretű férfit!!