Szerinted létezik olyan felelőtlen pár, aki megengedné, hogy a telefonoddal fotózgasd őket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 30. hétfő 21:42
Törölt felhasználó (1261852)

Szia. Lehet telefonnal is?
Vannak olyan játékok, amik sokféleképpen lehetnek izgalmasak. Kérdezd meg tőle, hogy Ő hogyan tudná elképzelni az ilyen dolgot.
A nők igen bátrak, és lazák tudnak lenni, ha a szemük be van kötve, így "elbújva" mások elől. (Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A nők igen bátrak, és lazák tudnak lenni, ha a szemük be van kötve, így "elbújva" mások elől. (Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2018. 04. 30. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Vágyakat és fantáziákat írhat bárki, de helyszín és/vagy időpont, kapcsolati adatok megjelölése nélkül, mert az társkeresésnek minősül, és ez nem az a fórum. Köszönöm.
3as Britneyvel és Christinával. .....Ez kamaszkori álmom..
párral, férfi bisex kalandot átélni

Szia. Lehet telefonnal is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 17:40
Törölt felhasználó (3003192)

Szeretkezésünket fotóztatni, videóztatni egy idegen sráccal, akinek a kilétéről fogalma sincs a feleségemnek, mert szemtakaró van rajta. Csak azt tudja, hogy valaki ott van, és kezeli a fotómasinát. A fotós ha ügyes, jutalmat érdemel, ezért néha-néha hagynnám azt, hogy a fotós megcirógassa, egy egy ujját bedughassa...

Ez tetszik nekem is . Enis birnam ha a nejem belemenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 17:40
Törölt felhasználó (3003192)

Szeretkezésünket fotóztatni, videóztatni egy idegen sráccal, akinek a kilétéről fogalma sincs a feleségemnek, mert szemtakaró van rajta. Csak azt tudja, hogy valaki ott van, és kezeli a fotómasinát. A fotós ha ügyes, jutalmat érdemel, ezért néha-néha hagynnám azt, hogy a fotós megcirógassa, egy egy ujját bedughassa...

norbival dugni monit mihamarabb végre ne jöjjön közbe semmi
Ha rendesen meg ujjaznának amit utána cumival hálálnek meg
hát de itt csak én dugom
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 22. vasárnap 14:09

Törölt felhasználó (3368092)

Pedig a fényképet elnézve nem haladsz rossz úton!
Pedig a fényképet elnézve nem haladsz rossz úton!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 23:39
Törölt felhasználó (3209482)

jaja, de foggalmam sincs hogy veszem rá

Nekem sikerült, csak türelem, és megfelelő szitu, és pasi kell. Ha tudja hogy megengeded, és biztos benne hogy nem haragszol rá miatta, mire észreveszed elcsábítja.... Nálam többt pasinál is bejött....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 23:39

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 22:32

Törölt felhasználó (3368092)

Igen, én is így voltam vele. Először el sem tudtam képzelni, de most mindennél jobban vágyom rá.

Igen, én is így voltam vele. Először el sem tudtam képzelni, de most mindennél jobban vágyom rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 20:52

Milyen érdekes, hogy sokakat izgat az, hogy a párjukat egyszerre megdugják vagy szopatják egy másik pasival... vágyom én is erre, ami még engem is meglep, hogy őszinte legyek

Milyen érdekes, hogy sokakat izgat az, hogy a párjukat egyszerre megdugják vagy szopatják egy másik pasival... vágyom én is erre, ami még engem is meglep, hogy őszinte legyek

A mostani legnagyobb vágyam, ami az is marad, hogy egy bizonyos párral megtehessem, amit leírtam nekik.
A leggyönyörűbb, legszexibb popsijú, puncijú nőt kényeztetve akit csak eltudok képzelni.
Örülök, hogy szóba állt velem.
A leggyönyörűbb, legszexibb popsijú, puncijú nőt kényeztetve akit csak eltudok képzelni.
Örülök, hogy szóba állt velem.

Egy normalis nő rámirjon végre.... (Én hiába irok)
Szívesen dugnék keleti nagymellű csajt, vagy szintén nagy mellű törpe csajt! Bár utóbit még képen sem láttam.
Egy igazi fekete hajú roma lánnyal még sosem voltam.---de igazából lehet hogy csak a sötétebb bőr az ami vonz nem pedig a származása