Arra nem kapok engedélyt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 02. csütörtök 19:12

Törölt felhasználó (3209482)

és megosztani?

és megosztani?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 02. csütörtök 19:03

Újabb szexi képeket kapni a még pár hétig külföldön lévő páromtól.
Újabb szexi képeket kapni a még pár hétig külföldön lévő páromtól.
Megismerni egy Párt akikkel megvan az összhang...

Szeretnék egy férfit orálisan kényeztetni
Holnap találkozom egy régi csajommal titokban, elig várom, hogy egymásban tocsogjunk.... hosszú idő után lesz megint, hátha megtudom dumálni a többesre utána :P
Ma kecskeméten vki..?? Bárki akárki..
Fiú Lány Hölgy Úr.. 11 centis közepesen szörmés keres egy kis kalandot..

Én a pár ffi tagja,szeretnék többest a párommal aki eléggé monogám. Csak reményem van,hogy ez majd változik..

Találni egy bi párt akiknek házi barátjuk lehetnék...
Talalni egy kedves, mosolygos, szep lanyt/not, akivel boldog leszek. Ez minden vagyam!
Szívesen beszállnék pár ilyen menetbe!
Szívesen benne lennék. 38 éves vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 29. vasárnap 06:32
Törölt felhasználó (3888562)

Két farkinca a puncikámba. Az egyik csak a páromé! Kicsi legyen,mert szűk vagyok!
Beszélgetni a régi szerelmemmel, és hagyni, hogy a dolgok történjenek ahogy akarnak. Mind ezt büntetlenül.
Ebbe beszállnék.
Smárolni egy szép borotvált puncival!!

egy zalai vagy vasi bi párt kényeztetni.
Megnézni ahogy egy nagyfaszu idegen felhuzza a nejem kis szük pináját és televágja forró gecivel.
Sziasztok! 45 èv feletti pártokhoz csatlakoznák!kezdő vagyok! ducitnekem@freemail.hu
Végre találni egy csajt,harmadiknak,akit mindketten kényeztetnénk...
Szivesen kinyalnám a punciját,miközben a párom engem dugna..
Szivesen kinyalnám a punciját,miközben a párom engem dugna..