Rendicsek!
Ha így alakul, remélem részemről is megoldható lesz a dolog! (Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 24. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha így alakul, remélem részemről is megoldható lesz a dolog! (Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 24. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Amennyiben eljutunk idáig, gondolni fogunk rád!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2018. 07. 24. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 24. kedd 18:37

Nincs ugyan jelentősége, de őszintén szólva én (meg gondolom rajtam kívül mások is) örömmel vállalnám ezt a nemes feladatot... ja és abszolút nem zavarna a szőrös punci, sőt!
Sziasztok!
Egy jóképű,értelmes,nagy intim méretű férfivel megismerkedni,aki alkalmanként boldoggá tenne a párom jelenlétében. Én erre vágyom!
Egy jóképű,értelmes,nagy intim méretű férfivel megismerkedni,aki alkalmanként boldoggá tenne a párom jelenlétében. Én erre vágyom!
Nincs ugyan jelentősége, de őszintén szólva én (meg gondolom rajtam kívül mások is) örömmel vállalnám ezt a nemes feladatot... ja és abszolút nem zavarna a szőrös punci, sőt!
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 08:47

A sportos, gyönyörű feleségemet két- három kanegér nagyon megdugja. Persze ha nem zavarja őket a szőrös punci
Az exek közül kettővel még egy egy alkalmat. Mindkettő esetében a tilosban mászkálás esete forgott fennt. Csak az egyik esetben a hölgy volt párban, a másik esetben meg én kapcsolatban. Talán éppen ezért, de olyan felelőtlen hévvel fogyasztgattuk egymást, hogy még most is belebizsergek. Nem is igazán kellett előjáték. A légyottok előkészítése, annak a veszélye , hogy valamit megsejthet a környezet folyamatos gerjedelembe tartott. A gondosan kisakkozott fél órákat, órát olyan intenzitással fogyasztottuk, mintha mindig az utolsó lehetőség volna. Az egyikkel megadatott egy éjszaka melyről úgy tudtuk, hogy az utolsó. Na, egy olyanra vágyok.
Örülök, hogy tetszik
(Ez egy válasz racing11 üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)

szíves örömest
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 23. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 23. hétfő 08:47

A sportos, gyönyörű feleségemet két- három kanegér nagyon megdugja. Persze ha nem zavarja őket a szőrös punci
Szexpartiban részt venni ahol a nő is megdugna egy nagy műfarokkal
Egy szimpi part talalni

Az a vágyam, hogy egy csinos hölgy miután megdugtam rendesen, spriccelve élvezzen a számba, arcomra.... a poosiját kinyalhassam....
Nyilván nem.. különben nem szóló heteró pasiként hirdetne

Átélni a bi örömöket egy párral ill.pasival!
Biszex férfival közösen megdugni a párom
Kemény fasz vagy kettő.
A páromat többen kefélik ájulásig. Én meg csak nézem és bámészkodok kajánul

Ez nem semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 09:42

Törölt felhasználó (3887212)

én imádom mutogatni a feleségem képeit és beszélgetni közben azzal aki nézi és veri rá a farkát
Szexmoziba többes szex aktivakkal unikkal vagy lányokkal párokkal.
Igényes roma nővel szexelni!
Uhhh, ez de jó!
Ilyen jöhet naponta háromszor, nagykanállal
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 20:44
Ilyen jöhet naponta háromszor, nagykanállal

Kielégülten lógatni a lábam egy hajóból a meleg tengerbe. Míg meg nem kívánom megint.