Szexpartiban részt venni
Az én vágyam is az, mint itt sok mindenkinek. Szeretném látni, ahogy a feleségem nagy kerek fenekét megfogdossa egy idegen srác, majd utána a farkára húzza a szűk punciját. Ha csak rá gondolok áll a farkam...
Hozzánk hasonló kövér házaspárral egymás előtt szexelni. Nő 120 ffi 165
leszopni egy nagy faszt majd utánna jól megkurna
Szívesen kipróbálnám a kamszexet, vagy egyszerre két nagymellű csajt dugnék...
Idős pasival szeretném megélni a gyönyőrt

Ha megdugnák a páromat előttem, kicsit megalázva. Szeretném, ha az arcára élveznének és közben lekurváznák a páromat. Azt durván megkefélném a barátnőmet.nahyyon szép csaj, nagyon szexi, és imádnám ha kefélné más is. Igazi baszni való csaj, örülnék ha bele élveznének a puncijába.
Ha a nejemet többen teleélveznék énelöttem, aztán hosszasan dughatnám a gecis kis punciját!
Ez sajna csak vágy marad, ne is írjatok, hogy jönnétek..
Ez sajna csak vágy marad, ne is írjatok, hogy jönnétek..
Csoki csajjal szexelni finom lenne
Ha párom előttem le szopna valakit a szabadban.
Izgatna ha egy fiatal bika udvarolgatna a nejemnek amikor nyaralunk.Esetleh elcsábitaná,fogdosná a finom kis seggét.Ha hagyná mehetne tovább is. Mig én iszogatok és várnám a fejleményeket.Persze a nejem nem tudná hogy én be vagyok avatva.Esetleg ha sikerülne farokra huzni az lenne az igazi.
Ha a feleségem orálisan kényeztetne egy másik nővel

Egy sportmotoron szeretkezni egy pasival.
Találni egy rendes bi párt, aki találkozni is mer...
Egy rendszeres partnert találni,aki szereti a finom masszázst,a játékokat,pl.ha tejszinhabot lenyalják róla vagy pici mézet a golyókról.Akivel akkora a bizalom,hogy bekötött szemmel lehet vágyfokozó előjáték.Aki nem megdugni és szétdugni akarja a másikat hanem gyengéden szeretkezni.És imádja az orált adni és kapni is...
Egyre inkább foglalkoztat, izgat a gondolata annak, hogy leszopjak egy szimpatikus szép farkú pasit...én a páros férfi tagja vagyok...hetero vagyok... még nem voltam így pasival soha, de szeretném kipróbálni egy ápolt szép farkú pasival, hogy milyen érzés, amikor egy szép ágaskodó faszt szopsz...
Miért ennyire bonyolult egy normális jó nőt találni?!
üriteni
Egy fürdőben zárás körül mikor már alig vannak egy infra szaunában rám spriccelnének.
párokkal szexelni